Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amniocentézis: ugye nagyon...

Amniocentézis: ugye nagyon vigyáznak arra, hogy nehogy elcseréljék a mintákat?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy buta kérdés, de nem hagy nyugodni. Látta valaki esetleg, hogy a Sotén mikor/hogyan cimkézik fel a mintát? (csak mert a mintavevőt a szúrás előtt bontották ki)

2012. ápr. 14. 14:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, offolok egy kicsit, de én is ilyen vagyok:)

Nekünk inszeminációval fogant a baba (apa anyagát fecskendezik a méhbe). Én attól rettegtem, hogy elcserélték a fiolát és más apukát lövellték belém:))

Aztán, a kislányunk kiköpött apja lett,nagyon hasonlít az apjára, le sem tagadhatnák egymást, ezért megnyugodtam. Nem tudom mi lenne, ha inkább rám hasonlítana.

Amúgy én voltam corionboholy mintavételen, nem a sotén, máshol, de az nem jutott az eszembe, hogy elcserélik a mintát.

Az viszont igen, hogy szülés után a csecsemősök elcserélik, mielőtt én láthatnám, stb...

Persze, szerintem a mai világban már nagyon vigyáznak erre, nem hinném, hogy előfordulhat ilyesmi. Nyugi!

2012. ápr. 14. 14:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én láttam, ahogy valamit ráfirkáltak, amikor levették a magzatvízmintát. Eszembe sem jutott, hogy elcserélhetik. Persze, hogy extrán figyelnek erre, hiszen pont azért csinálják, hogy kiderüljön, van-e gond a magzattal, vagy nincs.
2012. ápr. 14. 15:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én már 2x csináltattam(2007-ben,illetve idén márciusban),-ám fizetős helyen,magán úton-így eszembe se jutott,mivel ott akkor csak én voltam,plusz a személyzet(2 orvos,1 biológus,1 nővérke).Amikor levette a mintát,rögtön megnézték,hogy elég-e,és máris a felcímkézett fiolába tették.Feltételezem(és remélem),hogy ilyen fontos vizsgálatok esetén maximálisan betartják a szabályokat,akár állami,akár magán úton végezteti is az ember.
2012. ápr. 14. 16:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!n Pont ezen jár az eszem napok óta! :(

Március 27-én volt amnio-m, hétfőn megyek az eredményért.

Remélem tényleg odafigyelnek, mondjuk aznap csak ketten voltunk mintavételen.

2012. ápr. 14. 16:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó(a 3. válaszoló vagyok):megvan az eredmény?
2012. ápr. 16. 11:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Bevallom én nem is figyeltem, hogy mikor cimkéznek. Eszembe sem jutott, hogy elcserélhetik a mintát. Én tavaly előtt voltam. Minden stimmelt amit a papírra írtak. Kislányom lett, egészséges és ugyanolyan a szeme mint az apjának.
2012. ápr. 25. 14:32
 7/7 anonim ***** válasza:

5. válaszoló vagyok, igen meglett az eredmény, egészséges, és kislány :)

Mindenkinek boldog babavárást!

2012. ápr. 25. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!