Az érdekelne, van e lehetőségem meggondolni magam ha már aláírtam a papírt az amniócentézis elvégzésére? Volt már valaki ilyen helyzetben?
Bármikor visszavonhatod!
Még a steril műtőasztalon is, ameddig be nem gyógyszereznek!
Tehát ha "tiszta a tudat"-únak minősíthető vagy.
Persze, hogy visszavonhatod.
Ne haragudj, de mégis hogy gondolod? Házhoz mennek érted, mert nem jelentél meg a beavatkozás napján a kórházban? Erőszakkal nem vihetnek el:)))
Én azért ezen elgondolkodnék még egy kicsit a helyedben. Nekem van egy születési károsult gyerekem, sajnos tudom milyen egy beteg gyereket nevelni:(
Emiatt a következő terhességemnél megcsináltattam ezt a vizsgálatot, hogy legalább a genetikai rendellenességeket zárjuk ki, az is több a semminél. Persze a születési károsodás elkerülésére így sincs garancia, viszont ha mondjuk a beteg gyerek mellé született volna még egy Down kóros baba, azt már nem tudtam volna feldolgozni.
Szerencsére egészséges, már 2 éves a kislányunk!
Miért gondoltad meg magad?
Miért akarod visszavonni?
Gondolom okkal mentél volna.
Nekem kedden lesz két hete, hogy megcsinálták, nem bántam meg, lassan telefonálok az eredményért.
Egyáltalán nem fáj, és kb 100 kromoszóma rendellenességet szűr.
Bármikor visszamondhattam volna.
4-es válaszoló vagyok, utolsó, teljesen egyetértek, én is a korom miatt mentem, minden más eredményem jó lett.
Keress rá a neten, hogy volt-e olyan kismama, aki az amnio miatt vetélt el.
Nem nagyon találsz....
5. válaszolónak.Az amnio vetélési kockázata 1%-hivatalosan-de valójában ennél kevesebb,kb. 0.5%.Nekem már 2x megcsinálták a korom miatt-pontosabban 1x amniot,1x CVS-t,ám az eljárás ugyanaz,csak a CVS-t jóval korábban végzik-semmi gond nem volt se a vizsgálatból adódóan,se genetikailag(negatív lett az eredmény a vizsgált betegségekre).
Kérdezőnek:sajnos az AFP ma már nem oszt,nem szoroz.Az,hogy 3 hete nem érkezett meg az eredmény nem azt jelenti,hogy minden oké(de azt sem,hogy valami gond van).Nekem most csak formalitás lesz,hiszen már a kromoszóma vizsgálaton túl vagyok,azt pedig egy vizsgálat sem múlja felül.Ennek ellenére kötelező elmennem.2gyerekes+14hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!