Nektek bevált a Gravida?
Figyelt kérdés
A védőnőm gravida terhesvitamint ajánlott, meg is vettem. Mikor vegyem be hogy ne legyek rosszul tőle mert egy pár oldalon azt olvastam hogy kihányták miután bevették!
egyébként nektek bevált a vitamin?
elsővel elevitet szedtem,most a második terhességemnél ezt ajánlotta....
6+6 h km
2012. aug. 9. 15:18
11/17 anonim válasza:
Szia!
A Femibiont drágáltam (meg hányingerem volt tőle), az Elevitre hízást, a Gravidára hányást mondtak. Én inkább hányok mint hízok alapon a Gravidát választottam és nem bántam meg, már két hete szedem és teljesen jó. Este vacsora után veszem be, semmi mellékhatását nem érzem. Nem vagyok éhesebb és nem is kell hánynom tőle. Én mindenképpen ajánlom.
Amúgy tényleg a betegtájékoztatóból vettem én is, hogy este kell bevenni.
6hkm
12/17 anonim válasza:
Én Femibion 800-at szedtem a 12. hétig,azóta Gravidát(a 33. hétben vagyok).Semmi gondom vele,nekem bevált.Az előző gyerkőccel Elevitet szedtem,azzal sokszor volt hányingerem,és a gyomromat is piszkálta.Mellesleg nem híztam sokat azzal sem(normál súlyról indultam,+11.5 kiló lett a végére)és a babám se lett óriás(3090 gramm,53 centi).
13/17 anonim válasza:
Szia! Minden terhesvitaminra érvényes az a szabály, hogy éhgyomorra nem szabad bevenni! Felénk az összes orvos (a kórházi szülészet-nőgyógyászaton) utálja az Elevitet, nagyon csúnyán néznek, ha valaki elárulja, hogy azt szedi. Azt mondják, hogy sz@r, és azért kell agyonreklámozni a tévében, hogy a nők megvegyék, mármint azok, akik nem konzultálnak az orvosukkal. Nálunk a Femibiont javasolják, szerintük az egyik legdrágább (a 13. héttől brutál drága), de a legjobb. Ha valakinek kevesebb pénze van erre, akkor Gravida vagy LadeVit.
14/17 anonim válasza:
Minden szem Gravida után kihánytam, ami bennem volt. Néhány nap után váltottam a Ladeevit-re és attól semmi bajom nem volt.
15/17 anonim válasza:
Én a gravidától nagyon rosszul voltam!
17/17 A kérdező kommentje:
bevált a gyógyszer, hálistennek semmi bajom nincs tőle :)
2012. aug. 12. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!