Ittátok a málnalevél teát, bevált?
hú én kétszer próbáltam, mindkétszer visszajött, így leálltam róla, aztán lehet, hogy majd megbánom, de egyelőre ott figyel a konyhapulton én meg várom, hogy szüljek
amúgy egy csészébe kell egy csapott teáskanállal és 5 percig áztatni
38 hkm
Én pontgyűjtő kártyát kaphattam volna a patikában,annyit vettem és ittam. :)
Én időben kezdtem el inni,ahogy javasolták.
1 héttel túlhordtam a kisfiamat,de 6 óra alatt megszültem.Első babánál azt mondta az orvosom,ez nagyon jónak számít.
Én csészénként tettem bele egy púpozott tk-lal.Féltem tőle,hogy rossz az íze,de egyáltalán nem volt rossz.Kb. mint egy sima filteres fekete tea.
Én ittam és homeós bogyókat is szedtem, de nem tudom megmondani, hogy használt-e. Reggel 1/2 9-kor kezdődtek a vizsgálatok a kórházban, mert volt egy kis vérzésem hajnalban, sokáig nst-n voltam, előkészítettek, beöntés, fél óra a wc-n, megint nst (már a szülőszobában), majd burkot repesztettek, jöttek a fájások, 1/2 4-re megvolt a lányom. Ez szerintem nem számít egy hosszú szülésnek, maga a vajúdás 3 óra lehetett, amiből kb. 1 óra volt nagyon durva a végén, majd fél óra kitolásos szakasszal lett meg a lányom.
Volt gátmetszésem, pár hét alatt begyógyult. Nem tudnám megmondani, hogy málnalevél tea és bogyók nélkül mennyi ideig tartott volna a szülés. De szerintem első szülésnek nem volt vészes. Most a 2. terhesség végén is fogom inni a teát és szedni a bogyókat. Veszítenivalóm nincs velük. :-)
Könnyű szülést neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!