Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek bevált a Gravida?

Nektek bevált a Gravida?

Figyelt kérdés

A védőnőm gravida terhesvitamint ajánlott, meg is vettem. Mikor vegyem be hogy ne legyek rosszul tőle mert egy pár oldalon azt olvastam hogy kihányták miután bevették!

egyébként nektek bevált a vitamin?

elsővel elevitet szedtem,most a második terhességemnél ezt ajánlotta....

6+6 h km

2012. aug. 9. 15:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
nekem nem mert hányok töle 12h.+2nap
2012. aug. 9. 15:20
 2/17 anonim ***** válasza:

szia!

én az elevittől hánytam. a gravida beválni látszik, kb 2 hete szedem, és még nem jött vissza.

egyébként evés közben vagy után érdemes bevenni és azt olvastam, hogy este kell bevenni. a betegtájékoztatón rajta van.

2012. aug. 9. 15:21
 3/17 anonim ***** válasza:

Én Gravidát szedek, nekem nincs gondom vele én este veszem be vacsi után!

De amúgy, ha az Elevit bevált, akkor én a helyedben azt vettem volna meg, nem foglalkoznék a védőnővel, az is ugyanolyan jó, mint a Gravida!!

38hkm

2012. aug. 9. 15:21
 4/17 A kérdező kommentje:

a védőnő még azt mondta a 12.hétig naponta szedjem, nagyon remélem beválik majd nekem.

Elevittől nagy babát szültem és rengeteget híztam.

2012. aug. 9. 15:24
 5/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 1 hónapja Gravidát szedek,este a vacsoránál veszem be és semmi bajom töle:)Nekem egyébként azt mondta az orvos,hogy elevitet még véletlenül se szedjek...azért amit leírtál......meg a pharmatont ajánlották,de a gravidaa nagyon bevállt:)

2012. aug. 9. 15:28
 6/17 anonim ***** válasza:
Én az összestől hánytam.. Ha rendesen étkezel sok a zöldség, és a gyümölcs + veszel folsavat (300Ft) az elején, akkor teljesen felesleges.
2012. aug. 9. 15:31
 7/17 A kérdező kommentje:

olvastam egy oldalon hogy egy el is vetélt tőle meg halott babája született gondolom ez nem ettől lehetett csak erre fogta.

nekem még a matruellát ajánlotta de jobban a gravidát.

2012. aug. 9. 15:32
 8/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a 14. héttől szedem a gravidát, a 20. héttől csak másnaponta (az orvos utasítása szerint), gondolom majd lesz olyan, hogy teljesen el kell hagynom. A 14. hétig csak multivitaminos pezsgőtablettát ittam, az elég volt, mert rengeteg gyümölcsöt és zöldséget ettem (más nem csúszott).

Én jól vagyok a Gravidától, én is este szedem, semmi bajom nincs tőle.

Ha a dokid is rábólint, akkor nyugodtan szedd!

Szép babavárást!

2012. aug. 9. 15:40
 9/17 A kérdező kommentje:
fogadott orvosom nincs, 2 hét múlva kell mennem ultrahangra akkor addig ne szedjem? nincs kit megkérdeznem, tanácstalan vagyok csak a védőnő tanácsára tudok hallgatni...
2012. aug. 9. 15:46
 10/17 anonim ***** válasza:

En a 12. hetig femibion800-at szedtem, a 12. utan femibion400-at. Tokeletesen bevalt! Nem hanytam tole, nem voltam rosszul, az etvagyam sem nott meg, nem hiztam tole:) ez a legkorszerubb magzatvedo vitamin:) nagyon sokan tenyleg rosszul vannak az elevittol es a gravidatol.

20 hetes kismami

2012. aug. 9. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!