Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt olyan kismama, aki...

Volt olyan kismama, aki kétszer is átvette a Felicitas Várandós csomagot?

Figyelt kérdés
Én már egyszer átvettem, de kaptam egy másik kupont, nem tudom, merjem-e átvenni még egyszer...
2012. aug. 9. 11:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

off, csak a cumira: én meg azt hittem, hogy csak rózsaszín cumi van benne, mert 3 éve, mikor a fiamat vártam, akkor is rózsaszín cumit kaptunk, most azt sterilizáltam a lányomnak, és a mostani csomagban is hasonló rózsaszín cumit kaptam, így nem is kell cumit vennünk :o))) van kettő. A fiamból kiindulva még ennyi sem fog kelleni.

Ha az adatokra gondolsz, lehet, hogy én más adatokat írnék rá, úgy tényleg nem lesz kavarodás.

2012. aug. 9. 13:32
 12/12 anonim ***** válasza:

Én lányos cumit kaptam és fiút várok. Nem cserélünk (postán)?

Amúgy az előző terhességnél kétszer vettem át én is, mert valamiért két kuponom volt. Nem volt baj belőle egyáltalán!!

2012. aug. 9. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!