Volt olyan kismama, aki kétszer is átvette a Felicitas Várandós csomagot?
Figyelt kérdés
Én már egyszer átvettem, de kaptam egy másik kupont, nem tudom, merjem-e átvenni még egyszer...2012. aug. 9. 11:57
11/12 anonim válasza:
off, csak a cumira: én meg azt hittem, hogy csak rózsaszín cumi van benne, mert 3 éve, mikor a fiamat vártam, akkor is rózsaszín cumit kaptunk, most azt sterilizáltam a lányomnak, és a mostani csomagban is hasonló rózsaszín cumit kaptam, így nem is kell cumit vennünk :o))) van kettő. A fiamból kiindulva még ennyi sem fog kelleni.
Ha az adatokra gondolsz, lehet, hogy én más adatokat írnék rá, úgy tényleg nem lesz kavarodás.
12/12 anonim válasza:
Én lányos cumit kaptam és fiút várok. Nem cserélünk (postán)?
Amúgy az előző terhességnél kétszer vettem át én is, mert valamiért két kuponom volt. Nem volt baj belőle egyáltalán!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!