Mit lehet tenni olyankor ha a védőnőm nem ad olyan "könyvecskét" amivel a Felicitas várandós kismama csomagot kiválthatom?
Nem ad, mert ő még nem is hallott ilyenről :S
Hát elég érdekesen hangzik. Igaz nem nagy szám, de ami jár az jár :P
Tény, ilyet minden kismamának adnia kellene. Én kaptam, még a legelső találkozáskor, sőt, minden trimeszterben valami tájékoztató cuccot.
Most nekem azt mondta a védőnő, hogy a kórházban nem kaptak a kismamák. Lehet, hogy intézmény válogatja???
Nem hinném, mert kérdeztem más kismamákat a városból, és mindenki kapott ilyet. Csak az én védőnőm nem foglalkozik ezzel, vagy lehet addig nem adja oda még nem 28-30 hetes.
:( Csak össze vissza beszél
Szia!
Nekem is szólnom kellett miatta mert magától nem adott, de amint "reklamáltam" rögtön hozott egy könyvecskét.
Ha neked kérésed ellenére sem ad, írnék a Felicitas honlapjára és bemószerolnám. Vagy biztosan van a városban egy olyan hivatalos szerv ami őket ellenőrzi.
(Esetleg előtte még megkérdeznék egy két hozzá járó kismamát, hogy ők kaptak-e)
Igaza van az előttem válaszolónak. Nem nagy valami, de ami jár, az jár.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!