Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit lehet tenni olyankor ha a...

Mit lehet tenni olyankor ha a védőnőm nem ad olyan "könyvecskét" amivel a Felicitas várandós kismama csomagot kiválthatom?

Figyelt kérdés
2011. febr. 23. 19:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én azt a csomagot a kórházban kaptam meg, mindhárom gyerekemnél, nem kellett semmi könyvecske hozzá..
2011. febr. 23. 19:50
 2/14 A kérdező kommentje:

Én arra a csomagra gondolok amit még a kórházi előtt át lehet venni.

ez:

[link]

2011. febr. 23. 19:51
 3/14 anonim ***** válasza:
Kérj tőle. Mit mondott miért nem ad? Lehet hogy csak elfogyott, akkor a következő tanácsadáson biztosan lesz.
2011. febr. 23. 19:53
 4/14 A kérdező kommentje:

Nem ad, mert ő még nem is hallott ilyenről :S

Hát elég érdekesen hangzik. Igaz nem nagy szám, de ami jár az jár :P

2011. febr. 23. 19:56
 5/14 anonim ***** válasza:

Tény, ilyet minden kismamának adnia kellene. Én kaptam, még a legelső találkozáskor, sőt, minden trimeszterben valami tájékoztató cuccot.

Most nekem azt mondta a védőnő, hogy a kórházban nem kaptak a kismamák. Lehet, hogy intézmény válogatja???

2011. febr. 23. 20:08
 6/14 A kérdező kommentje:

Nem hinném, mert kérdeztem más kismamákat a városból, és mindenki kapott ilyet. Csak az én védőnőm nem foglalkozik ezzel, vagy lehet addig nem adja oda még nem 28-30 hetes.

:( Csak össze vissza beszél

2011. febr. 23. 20:13
 7/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is szólnom kellett miatta mert magától nem adott, de amint "reklamáltam" rögtön hozott egy könyvecskét.

Ha neked kérésed ellenére sem ad, írnék a Felicitas honlapjára és bemószerolnám. Vagy biztosan van a városban egy olyan hivatalos szerv ami őket ellenőrzi.

(Esetleg előtte még megkérdeznék egy két hozzá járó kismamát, hogy ők kaptak-e)

Igaza van az előttem válaszolónak. Nem nagy valami, de ami jár, az jár.

Üdv.

2011. febr. 23. 20:20
 8/14 anonim ***** válasza:
Már nem kicsi a terhességed, a csomagot meg pont a 7. hónaptól lehet kiváltani, úgyhogy nem is lenne értelme tovább várni. A tájékoztató könyvecskében inkább a terhesség első időszakára szóló infók vannak, a vége felé már nem sok hasznát veszed. Kérd, mert ez jár.
2011. febr. 23. 20:48
 9/14 anonim ***** válasza:
Kérd a Felicitastól. :)
2011. febr. 23. 20:58
 10/14 anonim ***** válasza:
Én is megkaptam az 1. találkozáskor. Bármelyik bababoltban beváltják már az 1. trimeszterben is! (elvileg csak a 3.-ban, gyakorlatilag viszont bármikor)
2011. febr. 23. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!