Mit lehet tenni olyankor ha a védőnőm nem ad olyan "könyvecskét" amivel a Felicitas várandós kismama csomagot kiválthatom?
Köszönöm a válaszokat. Mindjárt belépek a 3. trimeszterbe, ezért is érdekelt a dolog. Lehet hogy úgy van vele, hogy csak akkor adja ki amikor amúgy is kiválthatom (hivatalosan).
Még az elején rákérdeztem tőle, de azt mondta hogy nem tudja miről beszélek :S
Másfél hét múlva megyek hozzá, hát kíváncsi leszek. De ha akkor sem ad, írok a felicitasnak. Első babásként azok a termékminták is jól jönnek majd, legalább megtudom melyik milyen :)
Elnézést, nem olvastam végig, ki mit írt. A lényeg, hogy én sem kaptam. A www.felicitas.hu oldalon felvettem a kapcsolatot egy illetékessel. Leleveleztük, utána nézett, hogy szállítottak-e ahhoz a védőnői szolgálathoz, ahova tartozok, jelezzem ott, hogy kérek. Én kaptam is a védődőmtől csak elfelejtette...
Tanácsolták a Felicitas-tól, hogy ha ekkor sem kapok, akkor írjak vissza nekik, intézkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!