Váltott ki valaki mostanában Felicitas - Kismama Várandós Csomagot?
Mit tartalmazott neki a csomag?
Én ma kiváltottam ugyan,de egy darab peluson, egy cumin és egy pici tejtartón kívül semmi más nem volt benne. (ellentétben a honlapon leírtakkal)
Szerintem ezért felesleges csomagolóanyagot felhasználni.....
30 hetes kismami
Szia!
Igen nálunk is ez volt benne, nem nagy duranás.
De a korházban a baba születése után kaptam 2 másik csomagot na az igen, volt benne minden.(pelus, törlő, kiskanál, popsikrém elöke és sok hasznos olvasnivaló stb...)
Szia!Nekem sem volt benne több,pelus,cumi és tároló ennyi:S
Én is másra számítottam:(
34 hetes ksimama
Sziasztok
Nekem ez új! Én az első babámmal vagyok pocakos, de mivel a védőnőmet nem érem el 12 hete ezért nem tdom ezt hol és miképp lehet megkapni!
24 hetes kismama
Köszönöm, látom másnak is csalódás volt. Azt mondod a kórházban kapunk jobbat? Remélem! :)
Köszi a válaszokat!
Mindenkinek jó babázást, babavárást!
Én is kiváltottam de pár dolgon kívül amiket ti is leírtatok nem volt más. Évről évre kevesebb. Még csoda hogy adnak valamit.
Tényleg nem egy nagy durranás.
Nekem volt benne egy fél literes víz, egy pohárka, egy cumi, egy pelus, meg egy halom szórólap. Én is többet vártam, dehát ez van :(
32 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!