22 hetessen meddíg ér fel kb. a méh felső része? Van erre valami grafika?
Figyelt kérdés
Csak azért mert volt hogy a köldököm fölött is éreztem a
ficergést de csak picit felette.Nekem ebbe a fura időbe nagyon keveset mozgott.Nektek mindíg pontossan bejelentkezik?
2009. júl. 20. 17:29
1/3 anonim válasza:
Én 21 hetes vagyok, épp ma voltam dokinál, a köldökömnél van a méh felső része.
Múlt héten nekem is kicsit lusta volt a babó, néha alig éreztem. De szerencsére vasárnap bepótolta az egész heti ficánkolást. :)
2/3 anonim válasza:
Szia!
Szerintem is a köldök magasságába érhet, vagy az alatt egy picivel. Én 22 hetes 4 napos vagyok és az utóbbi pár napban kezdett kigömbölyödni a köldököm körüli rész. Néha feszül is. Szóval ebből gondolom, hogy abban a magasságban lehet.
Én is egyre feljebb érzem a mozgásokat, a köldököm vonalában is.
Boldog pocakosodást!
3/3 anonim válasza:
Ja...és általában egy két órás szünetekkel egész nap érzem, bár volt egy két nap, amikor lustább volt. Biztos a meleg miatt. Amúgy nagyon aktív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!