Kismamik! 12 hetessen mekkora volt a babátok?
12 hetes Uh azt mondta a dr hogy a 14. hétben vagyok.
BPD:21mm CRL:70mm
A védőnő szerint pici a baba.
tök jó, hogy össze-vissza beszélnek:)
BPD 20.5
CRL 62.5
Mivel a bpd kb ugyanakkora, arra tudok gondolni hogy a te babád nyújtózkodott az enyém meg összegömbölyödve aludt az uh-n...:)
12. heti uh-n azt mondta a doki, hogy 13 hét+1 napos. Tehát mi is a 14. hétben voltunk már.
BPD: 20 mm
CRL: 64 mm
Szerintem egyáltalán nem számít kicsinek a tied.
Bocsi, hogy ezt írom, de azért, mert :hülye
Na látjátok, ezért vannak beparáztatva a kismamák állandóan.
Nálunk a 12 hetes uh-on a babó 11 hét 3 napos volt csak, mint kiderült, BDP 16,5 mm, CRL:48 mm (ez tök jó papírforma)
A Te babád a mamanet szerint 13 hét 1 napos körül van (de ezérték sem szentírás, az én dokim uh-ja is 2 nappal nagyobbat mért ehhez az adathoz képest). De hidd el, hogy 1-2 mm nem számít. Jól írta az egyik kismama, hogy el is mérhetik, mert a bab nem áll cövekben csak azért, hogy méregessék, hanem mocorog. A védőnő, meg tudhatná, hogy nem szabad ilyennel rémisztgetni egy kismamát, főleg, ha nincs alapja.
Nagyon boldog babavárást(:
Én 12+5 hetsen voltam uh-n és a CRL:64mm volt, ami a dokim szerint pont megfelel a terhességi koromnak (Németországban).
A te babád nem pici, a védőnődnek az agya pici!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!