Azt hallottam hogy babásan nem lehet nyujtózkodni. :- ( ( Igaz ez? Mert állitólag ha nyujtózkodom akkor rácsavarodhat a köldökzsinor.
Nem hülyeség ez?10 hetes leszek holnap és soha nem nyujtóztam ennyit mióta babás vagyok.És még egy igaz hogy háton sem lehet feküdni mert megfullad a baba??
Lehet hülyén hangzanak de én is hallottam és kiváncsi vagyok köszi előre is.
Én mindenkit 100% ra pontoztam.
Miért pontoztátok le a válaszadóimat??!!!
22:28-as válaszoló vagyok.
Köszönöm szépen a lepontozást. A saját történetemet írtam le és nem a Kiskegyed magazinból, vagy valamelyik mexikói szappanoperából szedtem.
Hála Istennek nagyobb toleranciával rendelkezem, mint itt egy-két barom, épp emiatt a lepontozóknak nem kívánom, hogy átéljék azt amit én. Hogy teljesen egészségesen vágjanak bele életük első terhességébe és miután már kezdenek örülni, hogy minden további nélkül átjutnak az első terhességen egyik pillanatról a másikra iszonyatos (vajúdási) görcsökkel kerüljenek a padlóra, valamint olyan vérzéssel, hogy mire a többi ember odaér segíteni, addigra vértócsa alakuljon ki a fenekük alatt és azzal a tudattal töltsenek el heteket, hogy:
a, bármelyik pillanatban tovább szakadhat a lepény és meghal a baba,
b, talán megmarad a baba, de a méhlepény károsodottság miatt nem lesz megfelelően ellátva, ezért oxigén-, és tápanyaghiányt szenvedhet a pocakban.
És igen, sajnálom, ha nem hisztek nekem, de mindez az én nyújtózásom miatt volt (90%), úgyhogy én, ha ebben az életben még 10 alkalommal hordanék ki gyermeket, akkor sem mernék terhesség alatt hasban nyújtózkodni.
Mindenki más azt csinál, amit akar, én válaszoltam egy kérdésre azon információk alapján, amit én átéltem és kaptam.
Boldog és komplikáció mentes babásodást kívánok még a primitív, mást megérteni és elfogadni nem tudó, de remélem azért a magzatukat szerető és épségben kihordó, valamint jó emberré nevelő kismamáknak!
Kedves utolso ne huzd fel magad elég ha én felhuztam MIVEL ÉN SENKIT NEM PONTOZTAM LE valaki meg már ilyen 20 valamennyi százaléknál jár hát nem tudom miért kell belekontárkodni ha valamihez nem ért az ember...mindenkit 100 százalékra pontoztam erre valami idióta sorba lepontozott mindenkit.Nekem mindenki válasza hasznos volt.
Egyre rosszabb ez az oldal ide lassan mindenki már csak rosszindzlatbol jár...Mindenkinek köszönöm a választ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!