Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ilyen sűrűn előfordul, hogy...

Ilyen sűrűn előfordul, hogy elhal vagy elhalt egy terhesség?

Figyelt kérdés
Teljesen megrémültem azoktól amiket itt olvasok.3 pozitív tesztem volt,holnap megyek dokihoz de meg sem fordult eddig a fejembe hogy bármi gond lehetne,vagy nem vagyok terhes.Tiszta ideg lettem.Bocsi,hogy feltettem a kérdést és sajnálom azokat akikkel ez megtörtént.Remélem nem kell többet átélniük ezeket a dolgokat.
2009. júl. 19. 21:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia,én is nagyon sajnálom azokat akikkel ez megtörtént...:( Szerencsére terhességem után találtam rá az oldalra,addig nem is gondolkodtam ilyeneken,h bmi baj lehet-konkrétan 5 hetesen tudtam meg, h terhes vok,akkor voltam uh-n,utána csak a 12 heti kötelezőn,mert tényleg nem is gondoltam h bmi baj lehet,szerncsére nem is lett már 10 hós a kislányom:) Viszont aha a köv terhességre gondolok kiver a víz,annyira parázok már én is mindentől,olyan sok rosszat lehet itt olvasni,és tényleg nagyon sajnálom azokat akikkel ez a sok rossz megtörténik ...Nem lesz gond ne aggódj,és sztem ne olvasgass,mert mindent be fogsz magyarázni a végén magadnak és végig fogod aggódni a babavárást:(Sok boldogságot!!! :DDD
2009. júl. 19. 21:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

EGyet tudok javasolni. Itt ne nézelődj. Komolyan. Én vagyok az egyik szörnyű esetes.

Olvass kismamás újságokat, kismamakönyveket. Semmi mást. KOMOLYAN!!!! Ne vonzd magadhoz a félelmet.

Nagyon boldog babavárást neked!

2009. júl. 19. 21:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Én 3 évvel ezelőtt lettem először terhes, 25 évesen.Szinte fel sem fogtam a dolgot, és jött a baj, barnázás, egy hét kórház, azután missed ab, és kaparás.Akkor engem olyan váratlanul ért hogy baj is lehet, nem is hallottam róla, azt hittem hogy valaki terhes lesz, aztán megszül, ennyi.De nem sajnos.

Tehát akkor még nem is tudtam volna bevonzani a bajt, jött az magától, ilyen a természet.

Aztán jött a második terhességem, persze aggódtam, de mire meg megnyugodtam, újra jött a baj, csak már akkor fél idős voltam.Nálam mindig akkor történt tragédia, mikor nem is számoltam rá.

Most ismét babás vagyok, már 34 hetes, de végig aggódtam, és aggódni is fogok míg meg nem születik, két vetélés után már nem tudok nyugodt lenni.

De azért sokaknak van problémamentes terhessége, erre gondolj.Én úgy vélem hogy a természettel nem lehet szembeszállni, hiába tesz meg az ember mindent.

Szép babavárást.

2009. júl. 20. 11:30
 4/5 anonim ***** válasza:
szia!én sem gondoltam hogy baj lesz olyan boldog voltam mint még soha!10 évet vártam a babára.ennyi szenvedés után nem gondoltam hogy még belémrúg a sors!2 nap múlva lesz a műszeres befejezés.
2009. júl. 20. 16:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a dokim, ne sírjak, ne sajnáljam, mert nem lett volna egészséges, és higgyem el, a korai terhességek 25%-a így végződik. Szerintem ez nagyon magas arány. Most a második terhességemnél kaptam Utrogestant (proteszteron), és ha minden igaz, a 13. hétben járunk (múlt héten volt UH). Ha belegondolok, hogy lehet, hogy az előzőnél is csak a hormonhiány okozta a bajt, akkor felelőtlennek mondom az orvosokat, amiért nem nézik a hormonszintet már az elejétől. De most már mindegy, utólag nem tudhatjuk, hogy mi okozta. Most pedig bízunk a sorsban, hogy minden rendben lesz!
2012. ápr. 26. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!