Ilyen sűrűn előfordul, hogy elhal vagy elhalt egy terhesség?
EGyet tudok javasolni. Itt ne nézelődj. Komolyan. Én vagyok az egyik szörnyű esetes.
Olvass kismamás újságokat, kismamakönyveket. Semmi mást. KOMOLYAN!!!! Ne vonzd magadhoz a félelmet.
Nagyon boldog babavárást neked!
Szia.
Én 3 évvel ezelőtt lettem először terhes, 25 évesen.Szinte fel sem fogtam a dolgot, és jött a baj, barnázás, egy hét kórház, azután missed ab, és kaparás.Akkor engem olyan váratlanul ért hogy baj is lehet, nem is hallottam róla, azt hittem hogy valaki terhes lesz, aztán megszül, ennyi.De nem sajnos.
Tehát akkor még nem is tudtam volna bevonzani a bajt, jött az magától, ilyen a természet.
Aztán jött a második terhességem, persze aggódtam, de mire meg megnyugodtam, újra jött a baj, csak már akkor fél idős voltam.Nálam mindig akkor történt tragédia, mikor nem is számoltam rá.
Most ismét babás vagyok, már 34 hetes, de végig aggódtam, és aggódni is fogok míg meg nem születik, két vetélés után már nem tudok nyugodt lenni.
De azért sokaknak van problémamentes terhessége, erre gondolj.Én úgy vélem hogy a természettel nem lehet szembeszállni, hiába tesz meg az ember mindent.
Szép babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!