Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Előfordul ha terhesség allatt...

Előfordul ha terhesség allatt nyúlós a folyásom? (korai terhességre gondolok)

Figyelt kérdés
olyan mint amikor a peteérés van..mi lehet ez vagy valami nem jó? fürdésnél vettem észre..ha írhatom így akkor nyúlt mint a tojásfehérje..bocsi de mindenki ezt a szót használja
2010. júl. 9. 22:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia.30+5hetes kismama vagyok.Én is tapasztaltam(om),hogy olyan nyúlós.Kicsit kellemetlen,de terhesség alatt nem ritka az intnzívebb folyás.
2010. júl. 10. 06:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Elő ám! Én 9 hetes vagyok, és kb. 2 hete vettem észre uilyen jellegű folyást. Terhesség alatt normális a folyás, a bővebb folyás is, állítólag (hacsak nem viszket stb.)
2010. júl. 10. 07:45
 3/3 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat..nekem csak az este a fürdés közben vettem észre azóta nem..és nem tudtam mire vélni..

a lényeg az hogy még nem bizonyított a terhességem csak sejtem.Menszim helyett 3 nap barnázás volt és azóta már eltelt 10 nap..tesztet csináltam de negatív lett..legalább is az időn belül,de időn túl meg pozitív.

tehát várok még 1-2 napot és csinálok még egyet..

2010. júl. 10. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!