Elvileg 5 hetes terhes vagyok. Most olvastam utána a méhen kívüli terhesség jeleinek. Nekem is szúrkál a hasam, viszont nincs vérzés, pecsételés. Mekkor az esélyem a méhen kívüli terhességre?
Majdnem mindenkinek szurkál a hasa ilyenkor, ne aggódj! A méhen kivüli terhességet ultrahanggal megvizsgálja a doki már a legelső alkalommal. Ha megnyugtat, menj el nyugodtan hozzá, de tudj róla, hogy a méhen kivüli komolyabb fájdalmakkal, görcsökkel, vérzéssel járhat. Azt nagyon nem tudod nem észrevenni.
Nincsen ott szerintem semmi baj, ne félj! :)
1.: ilyen hülyeségekre ne is gondolj
2.: ilyenkor természetes a szurkálás,addig még nincs görcs,és vérzés,addig nagy valószínűséggel nincs is baj,de még az enyhe mensihez hasonló görcs is természetes ilyenkor!
de ha meg akarsz nyugodni,menj el dokihoz,még szívhang nem hiszem,hogy lesz,de azt hogy jó helyen van-e,azt tuti meg tudja már állapítani
amúgy gratulálok,és boldog babavárást!
En is az 5. heten vagyok. nekem is faj, szurkal. De ugy tudom, ez teljesen rendben van. Bar engem sem latott meg doki.
A vilagon a legboldogabb vagyok. Meg a fonokom sem tud felidegesiteni :-)
De ha a vizsgalaton kiderul, hogy baj van (amit nem hiszek, de elofordulhat) akkor jobb, ha mielobb kiderul. Mi hetfon delutan megyunk elosszor dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!