Hol vesztek OLCSÓ kismama nadrágot, felsőt? Nem adok értük 3-4ezret, pár hónapra.
Lidl?Nem rég láttam az újságban ilyeneket,de nem emlékszem mennyi volt.
3-4 ezer még szerintem baráti ár,ismerősöm 7-8ezerért vette...
Amúgy turi,vatera stb stb.
Én bababoltban vettem télen igaz 7000-ért, de csak nadrágot vettem mert más minden jó volt rám, csak a nadrágok szorították már a pocim.
Mivel még majd tervezek egy babát, így elraktam a nadrágot, így azt már nem kell majd vennem.
Ha viszont nem terveztek többet, akkor vaterán és teszveszen láttam nagyon jókat nem olyan régen.
Én turiba és bababizományiban vettem. Turiban vettem pl. rövid farmer szoknyát 500ft-ért, boltban pedig az ugyanolyan kismama szoknya 7000ft-lett volna. Szóval turiban is ki lehet fogni...
36hkm
A 3-4 ezer forint az olcsó kategória, ennyiért a Kínaiban ha kapsz!
C&A 7-8-10-12 ezer forint.
Turiban sem olcsóbb, mert 3000 Ft/kg, és kb. 1 kilót nyom egy kismama fari. Használtan teszveszen sem olcsó, mert még ha 2-3 ezer, arra rájön még az 1000 Ft posta.
De már egy sima nadrágot sem kapsz 3000 Ft alatt, nem hogy kismam nadrágot!
Hát pedig nem nagyon kapsz olcsóbban, még a 3-4 ezer is baráti ár. Próbálkozz a teszveszen, bár ha rámegy a postaköltség, nem lesz olcsóbb.
Hidd el, megéri befektetni, terhesen ha valami nem kényelmes, marha kellemetlen tud lenni. Én ezen nem tudtam spórolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!