Lent, vagy fent? Hol éreztétek többet mozogni a babát a 24. hét körül?
Nekem a 23. hétig fölül rugdosott, vagyis a fejecskéje inkább lent volt, de most inkább lent érzem többet a rugdosást, vagyis akkor a feje fent van a köldököm körül. Nektek is változtatta a helyét?
Van egy ilyen babona is (én nem hiszek benne, csak érdekes), hogy ha bal oldalon mozog többet, akkor kisfiú, ha jobb oldalon, akkor kislány. Nektek hogy van/volt? Nekem bal oldalt mozog és kislány. :D Legalább is az eddigiek szerint...
Attól fűgg,hogy mivel kalinpál!kezével vagy lábával!! :)Nekünk az eleje óta minden alkalommal mikor UH-n voltunk lent volt a fejecskéje! Én ezt a babonát úgy ismerem,hogy ahoz kötik,hogy melyik oldalon érzed először hogy rúg! Ha bal oldalon fiú,ha jobb oldalon lány!
De nekem sűrűbben rugdos bal oldalt!Eddig azt mondta a doki,hogy kislány! De a héten voltunk 4D-n és ott közölték,hogy kisfiú!!! :D Na és persze láttunk is!!! :)
Boldog babavárást!! 29 hkm
Gratulálok a kis trónörököshöz! :)
Ma reggel éreztem a fejét (bal oldalon), és közben meg rúgkapált a lábával a húgyhólyagom környékén, szóval tuti, hogy fejjel felfele volt. :) De ez ugye még változhat, csak olyan fura, hogy most már tudom, hogy mije hol van... :)
23+6 hetes, picilánykát váró kismama vagyok. 3 hete az ultrahangon fejjel lefelé volt a picilány, addig csak elvétve éreztem mozgást, szinte csak hetente egyszer.
Másfél hete mindennap érzem, szinte mindig lent. Tegnap szerintem nagyon forgolódós kedvében volt, mert többször is úgy éreztem, hogy keresztben fekszik éppen, mert a hasam és a gerincem között vízszintesen nagyon feszült a méhem, és éreztem, hogy valami nagyon kitölti. Viszont reggelre szerintem mindig a bal oldalamon van, de ezt én annak tudom be, hogy a bal oldalamon kényelmes csak feküdnöm, illetve az orromon is csak úgy kapok levegőt, és 85%-ban azon az oldalamon alszok.
Én egyébként most hallottam először ezt a babonát. :)
Szia!
Köszi a választ, és gratulálok a kisasszonyhoz! :)
Az én pöttömöm per pillanat olyanokat mocorog, hogy határozottan kellemetlen és még mindig bal oldalon érzem, tehát a feje jobb oldalon van (26. heti uh-n is bebizonyosodott, hogy harántban fekszik, fej a jobb oldalt), remélem a végére befordul!
Kellemes babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!