Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akiknek mellső falon tapadt a...

Akiknek mellső falon tapadt a lepényük: mikor éreztétek először mozogni a babát?

Figyelt kérdés
nem tudom mit kéne éreznem. 17. hétben vagyok, néha olyan csiklandozás szerű érzés van a pocimban, néha olyan, mintha pukkanna valami, tegnap pedig egy konkrét "bökést" éreztem odabentről. ezen kívül néha itt, néha ott furcsa, nem épp fájdalomszerű valamit érzek. inkább olyan, mintha egy bizonyos ponton elnehezedne.
2012. ápr. 14. 10:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom, még én sem nagyon érzem, pedig már harmadik baba lesz.

Nekem is mellső fali a lepény.

19+2 hkm

2012. ápr. 14. 10:56
 2/15 anonim ***** válasza:

Szia,

nekem elöl tapadt meg a méhlepény annak idején. Én éreztem nagyon hamar, úgy a 17-dik hét környékén, mintha megmozdulna, de biztonsággal csak a 21-dik héten.

Mindig valami buborékokról, meg pillangókról magyarázott a védőnő és én ilyet soha nem éreztem.

Aztán mivel elől tapadt meg, így később főleg oldalt éreztem a rugdosást, elöl kevésbé, vagy szinte nem is.

De oldalt és alul erősen.

Remélem segítettem.

Boldog babásodást!

2012. ápr. 14. 11:01
 3/15 A kérdező kommentje:

köszi a válaszotokat! már nagyon jó lenne, ha érezném, mert akkor valószínűleg meg tudnék nyugodni, hogy minden rendben odabent. 1 hónapot vártam, hogy menjek terhesgondozásra, kiderült, hogy nem jó az uh gép. most várhatok még egy hónapot, akkor lesz ismét, de már nagyon szeretném tudni, hogy minden rendben a pocakban.

első válaszolónak: boldog babavárást :)

második: köszi Neked is, tudtál segíteni!

2012. ápr. 14. 11:06
 4/15 anonim ***** válasza:
szia. nekem is mellső fali, és a 21. hét végén éreztem először:)
2012. ápr. 14. 11:16
 5/15 anonim ***** válasza:

Nekem is mellső fali, második baba.

Legelőször a 12. héten éreztem, olyan volt, mintha megijedt volna valamitől és összerezzent volna.

Aztán sokáig nem nagyon éreztem, csak mintha ő lenne. 20-21 hét óta érzem rendesen, bár érzékeny az időváltozásra.

Én is inkább oldalt érzem, vagy nagyon lent mocorogni.

25hkm

2012. ápr. 14. 11:38
 6/15 anonim ***** válasza:
A Lányomnál mellső falon tapadt, 15. héten éreztem először. Most a hátsó falon tapad, 14. héten vagyok. Kiváncsi vagyok, mikor érzem majd először :o)
2012. ápr. 14. 11:49
 7/15 A kérdező kommentje:
jajj, én biztos nagyon el fogok érzékenyülni, amikor tutira tudni fogom, hogy ez Ő. Nektek pedig boldog babavárást :)
2012. ápr. 14. 11:56
 8/15 anonim ***** válasza:
Az első csemetémmel 15 hetesen éreztem,de akkor hátsó falon volt a méhlepény, most mellső falon van, a 16. héten éreztem először, de elég gyengén,most vagyok 21 hetes,de nem lehet összehasonlítani azzal a mozgolódással,amit az első lányom csinált. Sokkal gyengébb most!
2012. ápr. 14. 12:00
 9/15 anonim ***** válasza:

Szia! A babóm mellső fali, és a 14. hét óta érzem, igaz csak a 16.héten bizonyosodtam meg róla, hogy ő az.

18+2 hkm

2012. ápr. 14. 13:18
 10/15 anonim ***** válasza:
Betöltött 17. hét után éreztem először a kislányomat, mellső fali lepény volt.
2012. ápr. 14. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!