Akiknek mellső falon tapadt a lepényük: mikor éreztétek először mozogni a babát?
Nem tudom, még én sem nagyon érzem, pedig már harmadik baba lesz.
Nekem is mellső fali a lepény.
19+2 hkm
Szia,
nekem elöl tapadt meg a méhlepény annak idején. Én éreztem nagyon hamar, úgy a 17-dik hét környékén, mintha megmozdulna, de biztonsággal csak a 21-dik héten.
Mindig valami buborékokról, meg pillangókról magyarázott a védőnő és én ilyet soha nem éreztem.
Aztán mivel elől tapadt meg, így később főleg oldalt éreztem a rugdosást, elöl kevésbé, vagy szinte nem is.
De oldalt és alul erősen.
Remélem segítettem.
Boldog babásodást!
köszi a válaszotokat! már nagyon jó lenne, ha érezném, mert akkor valószínűleg meg tudnék nyugodni, hogy minden rendben odabent. 1 hónapot vártam, hogy menjek terhesgondozásra, kiderült, hogy nem jó az uh gép. most várhatok még egy hónapot, akkor lesz ismét, de már nagyon szeretném tudni, hogy minden rendben a pocakban.
első válaszolónak: boldog babavárást :)
második: köszi Neked is, tudtál segíteni!
Nekem is mellső fali, második baba.
Legelőször a 12. héten éreztem, olyan volt, mintha megijedt volna valamitől és összerezzent volna.
Aztán sokáig nem nagyon éreztem, csak mintha ő lenne. 20-21 hét óta érzem rendesen, bár érzékeny az időváltozásra.
Én is inkább oldalt érzem, vagy nagyon lent mocorogni.
25hkm
Szia! A babóm mellső fali, és a 14. hét óta érzem, igaz csak a 16.héten bizonyosodtam meg róla, hogy ő az.
18+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!