Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akiknek mellső falon tapadt a...

Akiknek mellső falon tapadt a lepényük: mikor éreztétek először mozogni a babát?

Figyelt kérdés
nem tudom mit kéne éreznem. 17. hétben vagyok, néha olyan csiklandozás szerű érzés van a pocimban, néha olyan, mintha pukkanna valami, tegnap pedig egy konkrét "bökést" éreztem odabentről. ezen kívül néha itt, néha ott furcsa, nem épp fájdalomszerű valamit érzek. inkább olyan, mintha egy bizonyos ponton elnehezedne.
2012. ápr. 14. 10:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

a bugyborékoló mozgásokat kb 17 hét után, de az igazi box megmozdulást, ami totál konkrét volt, azt 21 hét 5 naposan.

addig meg halálra idegeltem magam, mert állandóan mindenki azzal dicsekedett, hogy ő már a 18. héten.....

2012. ápr. 14. 14:11
 12/15 anonim ***** válasza:
3. baba,a 16. hétben vagyok,de még nem érzem(szintén mellső fali a lepény).Az előző 2 gyerkőcnél hátsó fali volt,és kb.a 17.-18. héten éreztem a mozgást.
2012. ápr. 14. 14:18
 13/15 anonim ***** válasza:
nekem is mellső fali,de korán éreztem 11 héten,17 héten már egész aktívan 20 héten meg apa is,majd lerúgta:)ahogy olvasom itt a tapasztalatokat én már nem értem az én esetem:)mert első babó és nem is pálca alkat,de mielőtt lehurrogna vki,h nem ő volt az olyan korán erre csak annyit,h előtte ilyen érzésem nem volt:)
2012. ápr. 14. 14:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem 2 babóm van, egyik mellső, másik hátsó fali tapadású lepény, nem tudom melyik melyik. 21 hetes 5 napos voltam én is, mint itt valaki, amikor konkrétan éreztem egyikőjüket. Aztán párom a hasamra tette a kezét és mindkettőt érezte.
2012. ápr. 14. 19:30
 15/15 A kérdező kommentje:
de aranyos :)) köszi Nektek a tapasztalatokat! és boldog babavárótermet :)))
2012. ápr. 14. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!