Amikor már befordult rendesen a babátok, hol éreztétek legfőképp mozogni/rugdalni?
Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 18:47
1/2 Snapette válasza:
Előszeretettel pakolta fel a lábait a bordáimra (jobb oldalt) és nyomta, de rendesen. Úgy éreztem, hogy mindjárt kívül is lesz bordám. Egyszerűen nem tudtam leülni sem ilyenkor, de ha kicsit visszanyomogattam, akkor pár rugdosás után elhúzta a lábait. Határozottan érezhető volt, hogy mikor támaszkodik egy és mikor két lábbal.
2/2 anonim válasza:
Szia.
A fejecskéje nyomta az idegeket ezért a combom belső oldalára sugárzott ki,ami a járást volt hivatott megakadályozni.(az első megnyílvánulásom arra nézve,hogy a szülés végén mindent összevarratok lentről és a férjem kap egy gumilányt):)
A lábával pedig gyönyörűen elrendezte a bordáimat,úgy gondoltam ő van bent lehet,hogy csak helyreigazgatja...,de néha ezt olyan intenzíven tette,hogy megkértem a dokit nézzen már utánna,elvétette az irányt és máshol tapossa az ösvényt?Mert nagy a szám,de ott ugyan ki nem fér.
De a legjobban az tetszett amikor a körmét élesítette a hasamon és ezzel is jól elvolt,mondtam is a férjemnek,hogy ő egy ici pici alien-pedig én úgy tudta a földön nem él ilyen.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!