Ti is éreztetek nyilalló fájdalmat a méhszáj környékén?
Igen. Illetve a köldökömnél. Nyúlnak a szalagok, az izmok. Magne B6-ot vegyél be, vagy pihenj egy kicsit, vagy mindkettő. Még a 30. hét környékén éreztem ilyen kellemetlenséget.
Baba mozog? Vérzés nincs, ugye?
Boldog babavárást!
szedek magnéziumot, de csak napi egyet. ez gond lehet? se görcs, se vérzés, néha egy kis keményedés, de maximum napi kétszer, ha érzem. a köldököm körül én is érzek feszülést, no meg persze a pocakban, de ezt a növekedésnek tudom be. csak olyan ijesztő, mikor érzem azt a hirtelen nyilalló fájdalmat és nem tudom, hogy mire gondoljak. baba mozog, igen! egyre erőteljesebb, de még nem olyan rendszeres.
köszönöm a válaszokat és boldog babavárást Nektek!! :)
én is tettem fel hasonló kérdést, és alig kaptam választ. :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Előző terhességemnél akkor éreztem nyilallást, amikor már rugdosott a babám, és rárúgott, de most már jóval hamarabb is. Én is aggódok, mert gyenge a méhszájam, nem tudom, hogy ilyenkor nyílik-e. A héten megyek orvoshoz, majd megírom, mit mondott erre!
4. vagyok. Egyébként tényleg normális ez a nyilallás, mint sokminden más kellemetlen dolog is, csak akinek volt már rossz tapasztalata, az aggódik.
Holnap UH-ra megyek, csütörtökön doki, majd írok! :)
én most megyek majd délutánra. A nospát erősebb görcsökre szokták adni, nem nyilallgatásra, inkább a magnéziumból szedetnek többet. Én most napi 3x1-et szedek, később majd 3x2-őt, de lehet akár többet is. Én a helyedben inkább több magnéziumot szednék, és ha úgyis nyilallgat, akkor a nospát, de én nem vagyok orvos, pontos tanácsot adni nem tudok!
Nincs az ismerőseid között orvos, vagy szülésznő, akit még megkérdezhetnél?
Én egyébként most napok óta nem érzek szúrkálást, de azért rá fogok kérdezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!