Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hol kezdem érezni a fájdalmat...

Hol kezdem érezni a fájdalmat a mellemben ha terhes vagyok?

Figyelt kérdés

2012. máj. 4. 19:11
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

Lehet hogy sehol.

Én már rég tudtam, hogy terhes vagyok, de még hetekig puha volt a mellem. Ez nem jelent semmit. És most harmadjára nem is igazán feszült. Picit megnőtt. Hamarosan szülök, hónalj felől érzem néha fájni picit, de maximum azt tudnám mondani, hogy kellemetlen.

2012. máj. 4. 19:14
 2/7 anonim ***** válasza:

hát nekem pont olyan érzés mintha leakarna szakadni szó szerint..

második babámat várom, mindkettővel ugyanezt éreztem, érzem..

2012. máj. 4. 19:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem már a nemvárt előtt elkezdett fájni, de valahogy máshogy, mint mensi előtt.

Olyan érzés volt az egész mellemben, mintha ezer késsel szurkálták volna, 2x akkorára duzzadt meg, és kőkemény volt.

Még most is fájdogál, de néha kicsit kevésbé, néha meg nagyon!

:)))

2012. máj. 4. 19:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Előző voltam, amúgy 5+2 vagyok! :))
2012. máj. 4. 19:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem meg nemvart elott a honalam felol kezdodott, majd belul,fent utana mar nem tudom megmondani, mert barmit csinaltam fajt. Meg most is faj, de mar nem annyira nagyon borzalmasan...bar azert elegge.
2012. máj. 4. 20:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia!! nekem a nemvárt napja körül kezdett fájni, az egész mellem megduzzadt egy kicsit, kemény volt, még hason is kellemetlen volt aludni, mert nyomott nagyon. De ugy irnám le, hogy olyan peckesen álltak :) Mostanra kb a duplájára nőttek. 16h.
2012. máj. 5. 12:58
 7/7 anonim válasza:
Nekem is oldalt fájnak és eléggé be vannak durranva! :) Van, hogy kevésbé fáj, de olykor meg szinte elviselhetetlen! Aztán a mellbimbóm is hol érzékenyebb, hol pedig nem annyira. Ég,szúr, duzzadt.... Tényleg! Ez normális, hogy mindig máshol fáj? :)
2012. máj. 20. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!