19 hetes terhes vagyok. Nagy csomók vannak a mellemben? Kitapintható amikor le veszem a melltartót úgy fáj nem bírom elviselni az érintést sem.
A mellbimbóm ha véletlen magamhoz szorítok erősebben valamit vagy megütöm akkor sírni tudnék úgy fáj. Majd szét csattan az egész. Ez normális? Hasonló eset volt? Jövő hétfőn kell mennem az orvoshoz Ő mit kezd vele esetleg?
Előre is köszönöm a válaszokat
Szerintem teljesen normális, a mirigyeid vannak megduzzadva a hormonoktól. Nekem kicsi a mellem, de még én is felébredek néha éjjel, ha fordulok egyik oldalamról a másikra, hogy fáj és nekem is tapinthatók ezek a csomók. Van aki kényelmes melltartóban alszik, mert úgy nem fáj neki annyira. Természetesen a szoptatást ez nem befolyásolja. Nyugodj meg!
Boldog babavárást!
22 hetes
Szia!
Köszönöm a választ. Neked ez mióta van? Ez végig a terhesség alatt fent maradhat? Nem örülök ha igen. Vettem rendes sport melltartót dechatlonban de az is kegyetlen az első pár perc meg amikor leveszem az is.
Teljesen normális. Ilyenkor sokkal duzzadtabbak az emlőmirigyek. Fájdalmasak is lehetnek tapintásra.
32km
Ez normális. A tejmirigyek duzzadnak, készülnek a majdani szoptatásra!
Nyugi! :)
Milyen fájdalmas lesz majd amikor szoptatsz és megtelik tejjel, de a legszebb élmény is egyben!
Nekem változó. Hol megtelik és mirigyes és fáj és ordítok. Hol lelapul eredeti méretre és ennyi. A doki szerint ez normális. Én is 19 hetes vagyok, és nálam ez a 8. héttől így megy. Pár nap pihi, aztán belobban, dagad, fáj. És kezdi elölről. Gyakorlatilag van olyan is, hogy reggel semmi, délutánra meg már dagad, kibuggyan a melltartóból a cickó, és fáj.
Kitartás. A doki szerint a hormonok és a tejmirigyek játéka az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!