Erezhettem a babamat ennyire koran? Volt mas is igy?
12 hét körül nekem is volt buborék :-)
odatettem a kezem és éreztem.
Fix hogy a baba volt, mert se előtte se utána nem éreztem ilyet.
Szerettem, mert tudtam minden oké.
Az ultrahang szerint közel volt a hasfalamhoz.
Szép terhességet neked :-)
a kislányomat a 14 héten éreztem először
a kisfiamat pedig a 11 héten. ( eltéveszthetetlen volt)
pont ilyeneket éreztem amiket leírtál jobban le sem írhattad volna az érzéseket :)
26 hetes kismama ( kisfiam még a pocakban )
én nem értem miért kell folyton beszólni, kötekedni,
hadd döntsük már el mi mit éreztünk !!!
kedves 73 °% -os..
Köszönöm a válaszokat! Első baba :) (ami megmaradt eddig :( ) Mind a kétszer megdermedtem mikor ezeket éreztem, a pöckölésnél abszolut abszurdnak éreztem, de annyira.. mégis olyan volt, mintha pöcköltek volna.. belülről. Semmi fájdalom, semmi egyéb érzés, csak pöcc és kész. A buboréknál is, csak az hosszabb ideig tartott. Azt hittem mindenki hülyének fog nézni, hogy nem érezhettem, hiszen én is tudom, hogy a baba még csak nagyon nagyon max 8 centi... de in kább 7 vagy 6. De valahogy mégis olyan furán az agyamban megszólalt valami, hogy HOPP figyelj.. :)
Köszönöm a válaszokat! :) Kismamáknak boldog babavárást, szép terhességet! Anyukáknak meg sok boldogságot a csemetékhez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!