Ma vagyok 15 hetes. Már érezhettem a babámat?
Figyelt kérdés
Pár másodpercig éreztem, kétszer- háromszor, nagyon enyhén,hogy a köldököm alatt úgy 4-5 centivel, mintha egy ér lüktetne. Ez már a baba lehetett?2010. szept. 17. 10:50
1/6 anonim válasza:
Szia. Nekem mindenki azt mondta, hogy első babánál még nem érezhetem ebben a korban, de én megvagyok róla gyöződve, hogy éreztem Őt. Nekem olyna furcsa bizsergető, lüktető, szinte megfogalmazhatatlan érzés volt. (szerintem már Ő az)Sok sikert és jó egészséget kívánok nektek
2/6 anonim válasza:
Igen,én is ezt éreztem.16 hetesen:)
3/6 A kérdező kommentje:
Szóval egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy a babát éreztem, csak azt a kis lüktetést. Csak már nagyon várom, hogy érezzem, és lehet már csak bebeszélem magamnak.
2010. szept. 17. 11:01
4/6 anonim válasza:
Első babám, mégis a 15. héten éreztem. S mivel más volt, mint bármilyen érzés azelőtt, ezért biztosra veszem, hogy Őt éreztem. Olyan kis buborékoló, kaparászó érzés volt. :)
5/6 anonim válasza:
Szia! Nekem is mindenki azt mondta, hogy első babát nem lehet ilyen korán érezni. Pedig, én őt éreztem, szintén 15 hetesen. Azóta már 14 hónapos, tuti, hogy ő volt.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!