Létezik, hogy 23 hetesen gyomormagasságban érzem a baba mozgását? Ütemesen, ez már a csuklása lenne?
Figyelt kérdés
2012. aug. 4. 10:29
1/5 anonim válasza:
létezik. gondolom vékony vagy. én is mindig röhögök, ha írják a hírlevélben, hogy már 5 centivel a köldököd felett van a méhed.. és már 10zel fölötte érzem. a csuklást még látni is lehet, meg kézzel érezni. nem tudom, nekem mikor kezdte, de állandóan csuklik. ha szemmel nem látni, meg kitapintani se lehet, akkor meg gondolom vmi ér lüktet.
2/5 A kérdező kommentje:
Igazából nem vagyok olyan vékony...amúgy látni és kitapintani is lehet.De van, hogy folyamatosan érzem, sokszor egymás után, valahol meg azt olvastam, hogy kb. 5-6-szor csuklik egy nap.Így nem igazán értem!
2012. aug. 4. 11:39
3/5 anonim válasza:
Szerintem érezheted,ennyi idősen én már éreztem hol lejjebb hol feljebb,"úszkált"...:)Lehet,hogy még nem a csuklás,csak ütemesen a kis kezével vagy a lábával kalimpál.Én lassan 27 hetes leszek de a csuklást biztosan csak 1-2hete érzem és tudom,hogy az.:)
Sokkal kisebb erősségű mint a "rúgdosása"....:)
26hkm
4/5 anonim válasza:
mint ahogy nálunk sem, úgy a babáknál sem ugyanannyiszor van csuklás. az első gyerekem alig csuklott a terhesség alatt. most a második minden nap csuklik legalább egyszer, de van hogy kétszer háromszor is
5/5 anonim válasza:
Az én babám is sokat csuklik. Simán lehet, hogy 23 hetesen már azt érzed.
27 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!