Hányadik ultrahang után hittétek el a baba nemét?
Szia!
13. héten kisfiút mondott a doki.Akkor a 23. hétig nem mutatta magát.A 23. héten már lányt látott,a 28. héten is de egyszer sem mondta biztosra hogy lány,csak tippelt!Szóval mi még nem tudjuk.De nem is baj!Így érdekesebb a várakozás!Meg most már bármit mondhat nem fogom elhinni 100%-ra,csak majd amikor kibújik!30 hkm
4d még nem voltam,most már nem is hiszem hogy megyek.De azt hiszem ott megmondják majdnem 100%-ra!
18. Héten lányt mondott, elhittem!
El is kezdtem vásárolni a csajos cuccokat.
23 hetesen voltam 4d-n, akkor is lányt mondtak, az is lett!
Szomszédomnak lányt mondtak végig, fia született!
Milyen doki és milyen gép. Nekem a fiamnál 18 hetesen mondták de sztk gépen és sztk-s doki. Azt még nem hittem el. Elmentünk 4dre. és ott már én is láttam jól ráközelített a szonográfus.
A második és harmadik babámnál 16 hetesen elmentünk 4dre ott is egyből látszott mindkettejüknél a "lényeg" :) Én is szabad szemmel kivettem hogy mi az. Úgyhogy onnantól elhittem. De sztks gépen sztk s dokinak nem, mert annyira alaposan meg se nézik, meg többször hallottam már ezt hogy hát valószínű inkább fiú pl. hát most akkor erre alapozzon az ember vagy ne?
Nekem a 20 hetes ultrahangon 100%-ra mondta
a doki, hogy lány, visszakérdeztünk, hogy biztos? a válasz: -Persze, hogy biztos. Mellesleg én az elejétől kezdve fiúnak éreztem. Másnap a klinikára volt időpontunk, és egy másik doki fiúnak látta. Majd 24 hetesen az eső doki, aki lánynak látta, kijavította a véleményét és fiúnak mondta, ekkor már én magam is láttam, hogy bizony van ott valami a lába között, és nem a köldökzsinór.
Boldog babavárást.
Üdv.33hkm
18hetesen azt mondták kisfiú.
21 hetesen a saját dokim megerősítette. De nem mertem benne bízni amig el nem mentünk 4D-re.
A 26ik hét végén aztán a 4D-n mindent mutogatott :D ott tagadhatatlanul látszottak a fiús alkatrészek :)
31hkm
19 hetesen mondta az orvos hogy kisfiú. utána 20 hetesen voltam ott is azt mondta egy másik orvos. De én nem láttam a kukacát...ezért ne mis hittem el 100%-ra
majd 23 hetesen voltunk 4D-n ott már teljesen látszódott a kis férfiassága :)))
Nekünk a fogadott orvosom már a 12 hetes genetikain azt mondta,hogy kislány! És minden egyes alkalommal ezt mondta!! A héten voltunk 4D-s ultrahangon és ott az orvos már a combcsontjáról azt mondta,hogy szerinte fiú! És pár perc múlva meg is találta a zacsit a kukaccal!! :D
29 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!