Lehetseges hogy partnerem penisze gombas, ha ovszer nelkul szeretkezunk de mar 41. hetben vagyok, az gaz? Marmint elkaphatja a baba szules kozben?
Szia! Ilyenkor védekezni kellene, mert elkapod a párodtól, bármikor megszülhetsz és lehet, hogy így az orvosok nem is engednék a babádat természetes úton megszülni, hanem császár lenne a vége a baba érdekében!
40+2hkm
3-as:
1. gombás farkú "partnere" (nem férje) van (nemis érdekel, hogy szerezte)
2. ezzel a gombás farkú "partnerével" van gusztusa kefélni
3. mindezt a 41. hétben
és még én vagyok a primitív?????
Említés meg az orvosodnál ezt feltétlen, mert a baba szúlés közben elkaphatja, ha szólsz, akkor szülés alatt kapsz antibiotikumot, ami átmegy a babába, és akkor minden rendben lesz!
Off.
Most eszembe jutott egy tegnapi kérdés, hogy fontos-e a házasság ha babát vár az ember!
Hát szerintem igen, mert olyan csúnya így hogy a partnerem...
Hát, az a helyzet, hogy az utsó hónapban egyáltalán nem kellene szexelni, nemhogy a 41. héten, amikor már túlhordtad a babád..
A választ nem tudom, és hülyeséget nem akarok írni!
nekem meg az a véleményem h terhesség alatt elég sok nő gombás.
A terhesség az az időszak, amikor a nők különösen fogékonyak a hüvelyi gombás fertőzésekre.
meg mindek szeretkezel ilyenkor?föleg gumi nélkül,a párod nemi szerve meg a gyereked fejét kopogtatja.szegény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!