Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetseges hogy partnerem...

Lehetseges hogy partnerem penisze gombas, ha ovszer nelkul szeretkezunk de mar 41. hetben vagyok, az gaz? Marmint elkaphatja a baba szules kozben?

Figyelt kérdés

2012. aug. 3. 23:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
31%

Maga ez a szó, hogy a partnerem, párom! Olyan alkalmi dolognak hangzik, mintha nem vállalná fel az egyik a másikat.

Azt sugallja van valaki melletted, de még sem kötelezi el magát feléd, mert nem vesz feleségül, nem emeli magasabb szintre a kapcsolatot.

Most valahogy idézőjelben nagyon szemet szúrt ez a szó.

2012. aug. 4. 00:05
 12/21 anonim ***** válasza:
65%
Talán valakik azért nem házasodnak össze, mert nem tehetik meg, mint egyesek. Akkor valakinek azért ne legyen gyereke, mert nem házasok, világos. Csak egy papírral lenne több, attól se jobban, se kevésbé nem fogja egy pár egymást jobban szeretni, csak mert nem a párja, hanem férje! Hatalmas szó! Biztos egy normális kapcsoltban ezen múlik a szerelem, meg a kisbaba iránt érzett szeretet.
2012. aug. 4. 00:24
 13/21 anonim ***** válasza:
81%

Az alap kérdésre azt tudom mondani hogy szólj a dokinak, hogy vizsgáljon meg.

Ez az egész házasság dolog meg...szerintem semmivel sem jobb ha 2ember azért házasodik össze mert jön a baba és bemegy aláirja a papírt és férj és feleség lesznek. Mi sem vagyunk még házasok a kisfiam apjával mert nagy lagzit szeretnénk az esküvő után amire jelenleg nincs felesleges több100ezer forintunk. Inkább egy saját lakásra és a babára költjük. Ettől nem lesz se jobb se rosszabb a kapcsolatunk.

2012. aug. 4. 00:37
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
2 nak uzenem: mibol gondolod hogy ciganyok a retkesek meg gombasak????en ismertem egy NEM CIGANY ferfit aki SOHA nem hasznalt tusfurdot se szappant csak sima vizzel furdott es allandoan gombas volt fuuuuujjjjj es jelzem NEM CIGANY hanem paraszt volt fuuuujj!!!( soha nem volt vele kapcsolatom, meg mielot5t barki feltetelezne hanem egy ismerosomnek volt valakije)
2012. aug. 4. 04:13
 15/21 anonim ***** válasza:
75%

Bocsi az offért, de ezt én sem hagyhatom szó nélkül! Miért lennénk mi bármivel is kevesebbek, mint, akinek "papírja van"? Mikor bementünk a hivatalba aláírni az apasági nyilatkozatot a Párommal (aki mellesleg a vőlegényem), legalább olyan megható pillanat volt számunkra, mintha a házassági anyakönyvi kivonatot írtuk volna alá! Mert ez egy életre szóló szövetség, amit nem lehet csak úgy felbontani, mint egy házasságot! Még az ügyintéző hölgy is meghatódott!:-) Egyébként tervben volt az esküvő, csak a kislányunk beelőzött, így változott a fontossági sorrend!

Mindenkinek szép napot!

28 hkm

2012. aug. 4. 05:25
 16/21 anonim ***** válasza:
32%

A házasság kötés ingyenes, annyiba kerül mint egy apasági nyilatkozat tétele!

Nekem kínos, és ciki lenne ha nem házasságban születne a gyermekem, és ha megkérdik hogy a férjem ... akkor ki keljen őke javítania nem a férjem, csak a partnerem.

Na meg ilyenkor az jön le sokaknak, időseknek pláne, terhes lett a lány, de nem vette el a fiú....

2012. aug. 4. 07:43
 17/21 anonim ***** válasza:
82%
Bocs,de ez hülyeség!A papír csak papír!!!!Én sem vagyok házas a Párommal és mégis babát várunk!30 hetes vagyok!Nekünk most első helyen a baba van és utána ha lesz időnk meg pénzünk esküvőre akkor majd összeházasodunk!Attól hogy nincs papír még ugyanúgy szeretjük egymást és persze a babát is nagy szeretettel várjuk!Van akinek fontos a papír,de nekünk nem.Úgysem az dönti el hogy örökre együtt maradunk vagy sem!
2012. aug. 4. 08:30
 18/21 anonim ***** válasza:
71%
Tudod, mindenki más, ettől szép az élet!:-) Van, akinek sokat jelent ez a dolog, van akinek nem olyan fontos. Egyébként én nem szoktam kijavítani, ha a férjemnek hívják és nem is nagyon érdekel, hogy mit gondolnak idegen emberek. Akik nekem fontosak azok tudják, hogy mi a helyzet és nekem ők számítanak!
2012. aug. 4. 08:40
 19/21 anonim ***** válasza:
75%
41. héten miért lenne gond, ha szeretkezik a párjával? Az ondóban olyan anyagok vannak, amik segíthetnek a szülésindításban. Nekem 10 napos túlhordással egyenesen javasolta az ovos, hátha beindítja a szülést. Az más kérdés, hogy gombás volt a partner pénisze.
2012. aug. 4. 10:57
 20/21 A kérdező kommentje:

kedves valaszolok,es inkabb szolok hozzad masodik,es aki irta hogy a baba fejet bokdosi a penisz....

latom elegge buta nepseg vagytok,miert ne lehetne szeretkezni a 41.hetben?ahogy az utolso irta,a spermaban van olyan anyag ami beinditja a szulest!amugy ha nem vagy veszelyeztetett terhes vegig lehet sexelni!!!jol eltertetek a tematol,na de hogy nehogy fraszt kapjon a 2. valaszolo,hazasok vagyunk,mar 6 eve,es azert gombas mert,ahogy valaki irta is,nekem volt huvely gombam amit eszre sem vettunk,csak a doki szolt,egyut voltunk ovszer nelkul es o is elkapta,kezelve lettunk,de lehetseges o meg mindig az.... na mostmar remelem megnyugodtatok,nehogy fraszt kapjatok!

a tobbieknek koszonom a valaszat :D

2012. aug. 4. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!