Lehetseges hogy partnerem penisze gombas, ha ovszer nelkul szeretkezunk de mar 41. hetben vagyok, az gaz? Marmint elkaphatja a baba szules kozben?
Maga ez a szó, hogy a partnerem, párom! Olyan alkalmi dolognak hangzik, mintha nem vállalná fel az egyik a másikat.
Azt sugallja van valaki melletted, de még sem kötelezi el magát feléd, mert nem vesz feleségül, nem emeli magasabb szintre a kapcsolatot.
Most valahogy idézőjelben nagyon szemet szúrt ez a szó.
Az alap kérdésre azt tudom mondani hogy szólj a dokinak, hogy vizsgáljon meg.
Ez az egész házasság dolog meg...szerintem semmivel sem jobb ha 2ember azért házasodik össze mert jön a baba és bemegy aláirja a papírt és férj és feleség lesznek. Mi sem vagyunk még házasok a kisfiam apjával mert nagy lagzit szeretnénk az esküvő után amire jelenleg nincs felesleges több100ezer forintunk. Inkább egy saját lakásra és a babára költjük. Ettől nem lesz se jobb se rosszabb a kapcsolatunk.
Bocsi az offért, de ezt én sem hagyhatom szó nélkül! Miért lennénk mi bármivel is kevesebbek, mint, akinek "papírja van"? Mikor bementünk a hivatalba aláírni az apasági nyilatkozatot a Párommal (aki mellesleg a vőlegényem), legalább olyan megható pillanat volt számunkra, mintha a házassági anyakönyvi kivonatot írtuk volna alá! Mert ez egy életre szóló szövetség, amit nem lehet csak úgy felbontani, mint egy házasságot! Még az ügyintéző hölgy is meghatódott!:-) Egyébként tervben volt az esküvő, csak a kislányunk beelőzött, így változott a fontossági sorrend!
Mindenkinek szép napot!
28 hkm
A házasság kötés ingyenes, annyiba kerül mint egy apasági nyilatkozat tétele!
Nekem kínos, és ciki lenne ha nem házasságban születne a gyermekem, és ha megkérdik hogy a férjem ... akkor ki keljen őke javítania nem a férjem, csak a partnerem.
Na meg ilyenkor az jön le sokaknak, időseknek pláne, terhes lett a lány, de nem vette el a fiú....
kedves valaszolok,es inkabb szolok hozzad masodik,es aki irta hogy a baba fejet bokdosi a penisz....
latom elegge buta nepseg vagytok,miert ne lehetne szeretkezni a 41.hetben?ahogy az utolso irta,a spermaban van olyan anyag ami beinditja a szulest!amugy ha nem vagy veszelyeztetett terhes vegig lehet sexelni!!!jol eltertetek a tematol,na de hogy nehogy fraszt kapjon a 2. valaszolo,hazasok vagyunk,mar 6 eve,es azert gombas mert,ahogy valaki irta is,nekem volt huvely gombam amit eszre sem vettunk,csak a doki szolt,egyut voltunk ovszer nelkul es o is elkapta,kezelve lettunk,de lehetseges o meg mindig az.... na mostmar remelem megnyugodtatok,nehogy fraszt kapjatok!
a tobbieknek koszonom a valaszat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!