30 hetesen 12 kg hízás. Sok, ugye?
Első vagyok!viszont a kórházból 86kg-al jöttem ki.
Tehát te sem 12kg-ot híztál,abból sok a baba, a magzatvíz,stb.
Én 26 hetes vagyok és plusz 5 kg-nál járok.Engem nem is érdekel,majd leadom most a baba egészsége a fontos..:)
26hkm
Szerintem eléggé relatív, hogy sok-e. Nem mindegy mennyivel kezdted stb. Ahogy olvastam teljesen normál súlyról kezdted.
Nem is kell görcsösen ezzel foglalkozni, nem mindenki hízik egyformán, és van aki az elején van aki a végén szed fel kilókat.
Egyébként ami szintén érdekes, legalábbis most elgonolkoztam rajta... kérdezted hogy akkor a 12 kilónak a fele kb. a baba és minden más?! Hát nem tudom.
Én 31 hetes vagyok , és 2 kilóval kevesebb mint a terhességem elött. És nem kellett diétáznom, tehát nem amiatt nem híztam. Egyszerűen leadtam az elején 5 kilót, abból 3 jött vissza a 31ik hétre. Szóval érdekes dolgok ezek...
Egyébként szerintem nem sok a 12 kiló!
31hkm
Kb 7kg lesz a végére a baba, magzatvíz, az 1L plussz vér és a méhlepény súlya, és ha még lesz rajtad vizesedés, az is lemegy rögtön szüléssel.
Én a 7.hónapig 7kg-ot híztam és a végén plussz 13kg-al mentem szülni, a végén indult be a tartalékolás. Most a 2. terhességemnél látom h mivel itt már az elején farkaséhséges zabálós rohamaim vannak, nem mindig a mértéktelen egészségtelen zabálás dobja meg egy-egy kismama végső súlyát. Én evés után fél órával már kaparom a falat olyan éhségérzetem van, remélem elmúlik, mert csúnya lesz a vége ha így maradok. Próbálj sokszor kevesebbet enni!És ha nassolsz, ahelyett inkább gyümölcsöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!