Szerintetek 32 hetesen 9 kiló hízás az sok?
Én az elő terhességem alatt 37 kg-ot, a második alatt 30-at híztam. 9 kiló nem sok! Különben is ilyenkor raktároz is a szervezet.
(egyébként én pikk-pakk lefogytam ezt a sok kilót is)
Szia!
Ez attól is függ,hogy mennyi a kezdő súly,és milyen magas vagy.Én sajna inkább "mély" vagyok,mint magas :D (160cm)58kg szoktam lenni,de most a terhesség előtt pár hónappal feljött 3kg,így 61-el kezdtem a terhességet,és 9kg-t híztam 30 hetes vagyok.Így nálam nem kevés a 9kg,de szerencsére arányosan oszlik el.
Hát sajnos nem vagyok egy vékony alkat:(
76 kg-al kezdtem a terhességet most vagyok 85 kg.
175 cm magas vagyok.
Szia! Egyáltalán nem sok! És a szülés után úgyis pillanatok alatt le fog menni! Pláne, ha szoptatni fogsz sokáig, ami rengeteg energiát igényel! És természetesen sok folyadékot (-:!
A vége felé esetleg kicsit jobban figyelj a szénhidrát bevitelre, ha nem akarsz már sokat hízni! De természetesen fogyassz bármit, ami jól esik (az a babának is jól esik), csak picit mértékkel! Hiszen a "kettő helyett kell enni" elmélet már régen megdőlt!
(Bárcsak én is tudnék kicsit hízni! Első terhességem alatt 5 kg-t gyarapodtam! Kíváncsi leszek, most mennyi jön majd rám......)
Jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!