23 hetesen sok már a 7 kg hízás?
Szia!
Szerintem nem vészes...Van aki az elején hízik sokat,utána meg szinte semmit...Amugy hogy vagy?Ha jól érzed magad a bőrödben akkor semmi gond nincs.Én is 23 hkm vagyok.Én kb 5 kg-nál tartok.üdv.
Szia!
Az attól függ,többet eszel és azért híztál vagy nem...
Mert pl én a 21. hétig +4kg és most a 29 hétig azóta +1 kg(pedig itt nőtt a hasam csak),tehát 5kg plusz eddig. Én nem ettem többet semmivel,a szervezet elrakta úgy néz ki :)
Msot vagyok 29 hetes+10 kg van rajtam, és szinte csak a hasamon látszik, minden nadrágom rámjön, azzal a kivétellel,hogy nem éri be a hasam:):)
Az első babámmal ugyanígy voltam, a hízás üteme idáig teljesen megegyezik. Vele a 36 hét után megállt a hízásom, összesen 15 kg jött rám, aminek szülés után 8 hónappal nyoma sem volt(8kg rögtön szülés után, 4k g 1 hónap múlva másik 4 pedig a 8. hónapra ment le)!!!
Attól függ most hány kg vagy. A barátnőm csak 5kgot hízott a babája 2700g lett 40 hétre. 80kgról indult.
Én 15kg-ot híztam a kisfiam 3700g-al született. 52kg-ról indultam. Ha nincs velem a 2 gyerekem senki nem mondja meg hogy valaha is terhes voltam pedig 2 hónapja szültem.
A sógornőm csak 6kg-ot hízott de alacsony és rajta nagyon látszik még 1kg plusz is. Egyénfüggő.
32kg híztam a terhességem alatt. Nagyon hízékony "fajta" vagyok. Se nekem se a babának nem lett, nem volt baja. Azt hittem, hogy sokat eszek, ezért az orvosom tanácsára elkezdtem írni, hogy mit és mennyit eszek. Ez 2 két hétig volt, ekkor elvittem az orvosomnak a papírt, aki kiszámolta, hogy mennyi kalóriát, zsírt stb. viszek be átlagosan és azt mondta, hogy ennyitől nem szabadna ennyit híznom. Kivizsgáltak, de semmit nem találta. Végig jól éreztem magam. Szülés után egy év alatt fogyókúra nélkül ment le a felesleg és újra 55kg lettem.
Szerintem ne aggódj! Amíg jól érzed magad és a baba is jól van. Élvezd ki a várandósságod minden percét, mert sajnos nem tart sokáig.
Gratulálok a babához, könnyű szülést és erőt egészséget kívánok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!