Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetek terhes, ha időben...

Lehetek terhes, ha időben megjött ugyan a menzeszem de sötétbarna színe volt és az állaga is más volt?

Figyelt kérdés
A tapasztalatotokra lennék kíváncsi,mert már elég régóta próbálkozunk a párommal babaprojektben,de már félek attól hogy nagyon rágörcsölök esetleg, már nagyon szeretnék kisbabát! amúgy nálam menzesz előtt 2-3 nappal már szoktak görcsök jelentkezni...stb, most nem volt ilyen tünet, örültem is hátha elmarad és ez biztos jel a baba jövetelének.de megjött csak hát más a színe az állaga.
2012. aug. 2. 15:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Tesztelj egyet és mindjárt kiderül. Mi így látatlanba... tudod, nehéz. De sok helyen lehet olvasni, hogy ha meg is jön terhesség alatt, az nagyon kevés és barna.
2012. aug. 2. 15:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Azt hiszem a hétvégén csinálok egy tesztet (remélem pozitiv lesz) , de nem is gondolok rá!!!mert nagyon rágörcsölök az nem jó!!!
2012. aug. 2. 15:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Miután terhes lettem (persze ekkor még nem tudtam), nekem is megjött napra pontosan.De kis barnás valami volt, tehát konkrétan nem véreztem, és csak egy-két napig tartott. Csinálj 7 végén egy tesztet, és írd meg mi lesz :)
2012. aug. 2. 16:44
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat mindenképp írok! :)

DRUKKOLJATOK!

2012. aug. 2. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!