Lehetek terhes, ha időben megjött ugyan a menzeszem de sötétbarna színe volt és az állaga is más volt?
Figyelt kérdés
A tapasztalatotokra lennék kíváncsi,mert már elég régóta próbálkozunk a párommal babaprojektben,de már félek attól hogy nagyon rágörcsölök esetleg, már nagyon szeretnék kisbabát! amúgy nálam menzesz előtt 2-3 nappal már szoktak görcsök jelentkezni...stb, most nem volt ilyen tünet, örültem is hátha elmarad és ez biztos jel a baba jövetelének.de megjött csak hát más a színe az állaga.2012. aug. 2. 15:45
1/4 anonim válasza:
Tesztelj egyet és mindjárt kiderül. Mi így látatlanba... tudod, nehéz. De sok helyen lehet olvasni, hogy ha meg is jön terhesség alatt, az nagyon kevés és barna.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Azt hiszem a hétvégén csinálok egy tesztet (remélem pozitiv lesz) , de nem is gondolok rá!!!mert nagyon rágörcsölök az nem jó!!!
2012. aug. 2. 15:57
3/4 anonim válasza:
Miután terhes lettem (persze ekkor még nem tudtam), nekem is megjött napra pontosan.De kis barnás valami volt, tehát konkrétan nem véreztem, és csak egy-két napig tartott. Csinálj 7 végén egy tesztet, és írd meg mi lesz :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat mindenképp írok! :)
DRUKKOLJATOK!
2012. aug. 2. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!