5 hetes terhes vagyok és pici sötétbarna foltot ejtettem. Ismerősöm azt mondja, neki is volt ilyen, ugye ez nem jelent bajt?
Elvileg semmilyen vérzés vagy barnázás nem normális terhesség alatt. Két terhességemnél az elsőnél barnázással kezdődött, másnap már vérzés és elment a babám a 2. terhességem is 2 csepp barnás-vérrel kezdődött és nem is volt több és most 22 hetes vagyok. Jobb félni mint megijedni, ha nem lesz holnap több vagy vérzés akkor ok szerdáig de ha bármi más pl görcs felmerül azonnal ügyelet! Addig is feküdj(!!!) sokat!
Szorítok hogy minden rendben legyen.
Azonnal orvos! Ügyelet mindig van!
Ne félj, csak indulj már, ilyen kis terheségnél minden perc számít!
nekem is volt, mentem is, éjfélkor!!!, elállt a vérzés, de a babám már nem fejlődöt tovább...
De jól is végződhet, csak ne késlekedj!
Szia!
Remélem nem lesz semmi baj.Nekem is volt 6 hetesen, tényleg csak kis barna, de rohantam dokihoz egyből.Duphastont kaptam rá, eddig minden rendben.Mondjuk ügyeleten nem tudom milyenek, mert én hétköznap barnáztam és a Dokim pont rendelt.
Pihenj sokat és nyugalom.(tudom ezt könnyű mondani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!