A linea negrán kívül van olyan, hogy valakinek a köldöke vége is tiszta sötétbarna?
Figyelt kérdés
Most voltam NST-n és láttam egy-két kismama pocakot, nekik nem volt barna a köldökük. Normális Nekem?2010. ápr. 6. 11:08
1/2 anonim válasza:
Igen, nekem is teljesen besötétedett, a köldök körüli udvar is... A dokim is jó alaposn megnézegette, de azt mondta semmi gond, el fog múlni szülés után. Elmentem bőrgyógyászhoz is azért, ott is ugyanezt mondták. Ha nincs begyulladva, nem váladékozik, akkor csak sima pigmentáció.
36h km
2/2 anonim válasza:
nekem nagyon be van barnulva a köldököm,sőt még a köldök piercingem helye is.ez teljesen normális.
33+6 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!