40+2 hetes vagyok, ma voltam Nst-re és a doki jo erösen megvizsgált és most sötétbarna fojásom van, mit jelnthet ez?
sanszos:) a barna folyás az erős vizsgálat miatt van,jól belédturkálhatott szegénykém:(
Figyi, ülj be egy kis meleg vízbe,de inkább melegebb vízbe és fojasss a hasadra meleget,ha nem múlik el és rendszeresednek akkor baba,ha eláll akkor sajna csak jósló.
De bármi,ha a barnás folyás váérzéssé alakul,irány a kórház::) Írni meg nemtok:S
Könnyű, gyors szülést drága:)
Nekem mikor hazaértem elment a nyákdugóm. 4 nap múlva megszületett a kislányom 36+5 hétre.
Szerintem szülés lesz. Lehet hogy így akarta beindítani mert ahogy látom bőven benne vagy az időben. Bármi van irány a kórház vagy ügyelet.
A melegvízbe való beleülést meg felejtsd el mert valószínüleg nyitva vagy és még az utolsó pillanatban is kaphatsz fertőzést. Inkább zuhanyozz és készülj, de nyugodtan, nem idegeskedj.
Sok szerencsét és kitrtást kivánok.
Majd írd meg, hogy alakult.
Hááát, ez a doki tutira megtett minden tőle telhetőt, hogy este találkozzatok... :)) Drukk Neked, ügyik legyetek! :)
30 hetes pocakos
Hát ha a doki is azt mondta hogy lassan szülés lehet, akkor szerintem legyen kéznél a kórházi csomag.Az ismerősömnek egyik nst után mondta a doki(asszem szerdai nap volt) hogy a hétvégéig meg lesz a baba.Este ment szülni.Igaz neki nem volt folyása, csak rendszeres fájásai.De mindenki más.
Én is azt javaslom, hogy inkább meleg zuhany alá állj be ha nem esik nehezedre, és ha esetleg valaki van melletted akkor mérjétek a fájásokat, hogy milyen időnként, és menyi ideig tartanak.A zuhany azért jó amit elöttem írtak a fertőzések kikerülése végett. :)
Remélem minél elöbb meg lesz a picur.És könnyű szülést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!