12 hetes terhes vagyok reggel óta világos sárgásbarnás a székletem de eszre vettem hogy kb 2mm hosszú sötétbarna csikok vannak benne. Mitől lehet? Ugye nem vér?
Sztem normális , ami leírsz. De hogy megnyugodj, menj el a gyógyszertárba ott van már olyan gyors teszt is, ami a székletből kimutatja az egészségügyi problémákat. Ha negatív sztem megnyugodhatsz :o) Kimutatja a vért is! Ha gyomorvérzésed lenne az naaaaaagyon nagyon nagyon fájna, ráadásul bűzlene a szád, te sem tudnád elviselni.
Ha meg végképp meg akarsz nyugodni, menj el a háziorvoshoz.
De sztem koncentrálj a babára, mert olyan hatalma gond nem lehet, ha Ő jól érzi magát odabent :o)
Ne izzgulj, mert az Ő is átveszi és ilyenkor szoktak keletkezni ezeka csúnya vörös úgynevezett félelem foltok ....
Minden rendben lesz neizgulj! Azért csináld meg a tesztet!
Boldog babavárást!
Jajj d enagyon örülök :o)
Meglátod most el fog múlni lassan a pocak görcsöd is mert megnyugszol :o)
és végre nyugodtan örülhetsz a kis pocak lakónak! :o) Igyál kis tejcit, langyos tejcit az lúgos, ha esetleg tényleg a gyomorsav rendetlenkedik és meglásd nagyon jó lesz :o)
Figyelj a babócára és tessék egészségesnek maradni!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!