Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki milyen vitamint szed? Én...

Ki milyen vitamint szed? Én 30 hetes vagyok de semmit, se vasat, se folsavat, néha ha fáj a hasam, akkor magnesii citricit. Kellene?

Figyelt kérdés
2009. júl. 17. 19:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem szedtem semmit, csak rengeteg gyümölcsöt ettem és joghurtot. Mindig amit kívántam! A babám most 3 hónapos és 3,5 kilóval született és makk egészséges.

2009. júl. 17. 19:54
 2/7 anonim ***** válasza:
A legjobb terhesvitamin az ELEVIT. Minden benne van, amire egy várandós kismamának szüksége van. Nem is drága!
2009. júl. 17. 19:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem,ha jó a vérképed ne egyél vitaminokat.Most sok gyümölcs van,inkább azokból válogass.Én sem ettem mesterséges dolgokat,mégis 4 kilós babát szültem.
2009. júl. 17. 19:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Én Elevitet szedek, és egészségesen étkezem. Ha nem szedsz vitamint fokozottan figyelni kell, hogy mindenből elegendő mennyiséget fogyassz.
2009. júl. 17. 21:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Én Elevitet szedtem de híztam is tőle rendesen.A doki az első 3 hónapig mondta hogy szedjem,nem kell végig szedni.Persze ha nem akarsz 5 kg-os babát.Jó babavárást:)
2009. júl. 17. 23:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Én a 20. héten abbahagytam az Elevitet és már nem szedek én se semmit. Eddig az összes vérképem tökéletes volt, a védőnő meg is lepődött, hogy milyen jó a vasam, pedig esnie "kellene". Én estére szoktam bevenni 2 magne B6ot, mert ha nem veszem be, akkor begörcsöl a vádlim. Rengeteg a gyümi és a friss zöldség most, azokat eszem.
2009. júl. 18. 11:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én eurovit kismamavitamint szedtem az első 3 hónapban,most 33 hetes vagyok és heti 1-et még van hogy beveszek. Azonkivül reggel iszom egy kalcium pezsgőtabit,hogy az allergiám ne gyötörjön,meg szedek napi 1 magnéziumot és heti 2-3 szor a vasat. Azonkivül rengeteg gyümi. Ezt mind a dokim mondta eddig minden rendben velünk.
2009. júl. 18. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!