Szerintetek van esélyem, hogy munkát találjak 11 hetes terhesként? Többi lent.
Figyelt kérdés
volt munkahelyem, viszont a főnököm hozzáállása nem volt megfelelő az állapotomhoz (így is elvárta, hogy nehéz dolgokat cipeljek, ilyesmi) pedig neki is van egy2 éves kislánya. szóval ilyen munkafeltételekkel nem nem tudtam vállalni a feladataim teljesítését.
párom jól keres, az ő fizetéséből is meglennénk, nem lenne probléma, viszont nem szeretném, ha mindent ő vállalna magára...
2012. júl. 31. 14:06
11/14 anonim válasza:
Alkalmi munkán voltál két hónapig a cégnél azt írtad, akkor semmi kötelessége nem lett volna a cégnek alkalmazni renedesen, esélyed se lett volna elmenni táppénzre, senki nem olyan hülye, hogy főállásúba felvesz egy nőt aki terhes... az alkalmi arra jó, hogy kipróbálják az embereket és eldöntsék kell e nekik vagy nem.. plusz a próbaidő is ott lett volna, három hónapig mindenhonnan elküldhetnek ok nélkül. ÉS minden cégnél van három hónap próba, az idő alatt ha kiderül hogy terhes vagy, senki se fog ott tartani. nincs ilyen cég se magyarországon se külföldön.. azért senki se hülye. hamarabb kell gondolkodni..
12/14 A kérdező kommentje:
próbaidőn voltam a cégnél, csak alakalmi bejelentéssel... tudom ez így hülyén hangzik, meg értelmetlenül is. mégis így volt :)
mindegy is, mert nem azt szeretném megfejteni, hogy milyen úton-módon dolgoztam náluk, hanem azt, hogy van e esélyem állapotosan munkát találni.
2012. aug. 2. 10:37
13/14 anonim válasza:
nem hulyeseg amit irok, nem magyarorszagi vagyok, ha nincs munkaviszony csak gyerekpenzt kapunk ami egyenlo egy csomag pelenka araval.
14/14 anonim válasza:
Mindegy hogy probaidőnek nevezzük vagy alkalminak.. Sajnos senki se fog bejelenteni főállásba terhesen. Ha titkolni akarod akkor meg később fel is jelenthetnek érte, hiszen már tudod.. Szóval szerintem maximum otthon végezhető munkára van esélyed amiből ritka a valós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!