Veszélyeztetett terhesként táppénz?
Figyelt kérdés
Mivel a magzatra veszélyes munkakörben dolgozok és a munkáltatóm nem tud biztosítani olyan munkát, ami biztonságos ránk nézve, a nőgyógyászom javasolhatja a táppénzt részemre a háziorvosomnak, mint veszélyeztetett terhes? Egészséges terhesség esetén is kiírhatnak veszélyeztetett terhesnek? Gondolom a nőgyógyász hozzáállásától függ a dolog.2012. ápr. 12. 16:22
1/11 anonim válasza:
Ahogy mondod, a nőgyógyász hozzáállásától függ. Ő ad egy javaslatot a házi orvosnak, hogy vegyen táppénzre. Elvileg nem szoktak akadékoskodni, bárkit kiírnak, amikor menni szeretne :)
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Az én nőgyógyászom sajnos nem írt ilyen papírt, hiszen egészséges terhes vagyok. Se munka, se táppénz. Most szeretnék egy másik nőgyógyászt keresni, aki talán rugalmasabb...
2012. ápr. 12. 16:31
3/11 anonim válasza:
Simán elmehetsz táppénzre!
Nem egy ismerősöm ment igy el a munkahely miatt!
A háziorvos röktön kiírta!
Nem a nőgyógyásztól függ!
4/11 A kérdező kommentje:
A háziorvosom sajnos ragaszkodik a nőgyógyász javaslatához. Ellenkező esetben Őt számon kérhetik.
2012. ápr. 12. 16:34
5/11 anonim válasza:
Bármelyik megoldás jó. Ha rendes a nődokid,akkor Ő ír egy papírt,hogy veszélyeztetett vagy és a háziorvos fel is vesz táppénzre.Vagy ha a házi orvos is rendes,akkor neki mondod, és felvesz magától.Nem szoktak ezen akadékoskodni hisz kismama vagy. Én is egészséges kismamaként vagyok már itthon egy ideje! Bátran kérdezz rá és menni fog a dolog!
6/11 anonim válasza:
Utolsó voltam. Akkor a nőgyógyászodnak mond meg. Neki csak egy javaslatot kell írnia,meg fogja tenni,meg fogja érteni. Hisz ha nem ír javaslatot,akkor Téged is elveszíthet mint pácienst, vagyis keresel egy másik dokit.sok szerencsét hozzá!
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! A háziorvososom ragaszkodik a nőgyógyászom javaslatához, a nőgyógyászom pedig nem mer ilyen papírt adni. Íméleztem vele, személyesen is elmentem hozzá, de nem ad. Kicsit kétségbe vagyok esve, ami az én állapotomban nem épp szerencsés. Megy a huzavona, de nincs eredmény. Csak abban reménykedek, hogy egy másik nőgyógyász valóban rugalmasabb lesz.
2012. ápr. 12. 16:47
8/11 anonim válasza:
Nem értem mit akadékoskodik a nőgyógyász, nekem első szóra ráírta a papíromra, hogy alhasi panaszaim vannak és kíméljem magam.
A háziorvos nem tarthat csak úgy veszélyeztetett táppénzen, ezért kell a nődokitól egy javaslat.Ez mindenhol így van!
Menj másik dokihoz, elég szomorú, hogy nem érti meg, hogy nem egy irodában dolgozol papírok közt!
9/11 A kérdező kommentje:
Végül írt egy ilyen papírt, hogy alhasi panaszaim vannak, de ezzel csak 20 napra vesznek fel táppénzre. Azt mondta, hogy ennél többet nem tehet. Nálatok hogy volt? Ugyanilyen igazolást írt minden hónapban?
2012. ápr. 13. 07:44
10/11 anonim válasza:
Nekem minden hónapban ír egy ilyen papírt, most legutóbb azt is ráírta, hogy fejfájásra panaszkodom, magas a vérnyomásom...ha egy kicsit rugalmas az orvos, ezt simán megteszi
utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!