Dr. Unk Péter nőgyógyászról friss infója valakinek? 6 hetes terhesként szeretnék orvost találni úgy, hogy az ÁEK-ban szülhessek. Amúgy tényleg az a legjobb kórház szülésre Bp-en?
Szia!Lehet hogy már nem is figyeled a kérdést,de azért leírom.Én 2011.áprilisában szültem ott,mindennel meg voltam elégedve.felújított,tiszta,rendesek a szülésznők,a csecsemősökkel sem volt baj.Dr.Unk Péter kísérte végig a terhességet,alapos gyors.Ha tudni akarsz valamit,kérdezned kell,mindenre válaszol,de alapból csak a kötelező dolgokat mondja el.Nem kértem fel a szüléshez,úgy gondoltam tökéletes lesz az ügyeletes is.A szülés alatt 3 váltás volt,huszon pár órát vajúdtam:( a doki csak akkor jött,amikor már félig kint volt a lányom.Ez így rosszul hangzik,de maximálisan biztonságban éreztem magam a szülésznőkkel.éppen ezért gőzöm sincs ki volt az éppen ügyeletes doki.Ráadásul a megfigyelés közben egy picit rosszul lettem,így hirtelen bent voltak vagy tízen a szülőszobán.Nem nagyon törődtem mással csak a lányunkkal,meg magammal.De egy szónak is száz...a szülészet tök jó,a babákkal is szépen bánnak,jövőre újra ezt a kórházat választom.
Sok sikert neked!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!