Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek van esélyem, hogy...

Szerintetek van esélyem, hogy munkát találjak 11 hetes terhesként? Többi lent.

Figyelt kérdés

volt munkahelyem, viszont a főnököm hozzáállása nem volt megfelelő az állapotomhoz (így is elvárta, hogy nehéz dolgokat cipeljek, ilyesmi) pedig neki is van egy2 éves kislánya. szóval ilyen munkafeltételekkel nem nem tudtam vállalni a feladataim teljesítését.

párom jól keres, az ő fizetéséből is meglennénk, nem lenne probléma, viszont nem szeretném, ha mindent ő vállalna magára...

2012. júl. 31. 14:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

én is bolti elado voltam 4 hónapos koromig árut kellett cipelnem majd beállitott a pultba aztan otthagytam a ....

lényeg a léyneg ki lehet birni ez van. ha nem dolgoztam volna gyedem se lett volna

valamit valamiért

2012. júl. 31. 14:08
 2/14 anonim ***** válasza:
sztem nem nagyon fogsz munkát találni, ha bevallod, hogy terhes vagy. ha meg nem, akkor meg nem lesz túl jó a megítélésed a későbbiekben.
2012. júl. 31. 14:12
 3/14 A kérdező kommentje:
ez oké, értem hogy valamit valamiért, de 30-40 kilós hangfalakat, színpadi monitorokat ilyeneket kellett cipelnem. a baba előtt ezzel nem volt probléma, csak ezt azért nem tudom vállalni babásan. ez volt a legfőbb probléma. leginkább alkalmi munkákat keresek...
2012. júl. 31. 14:17
 4/14 anonim ***** válasza:

Miért nem mész el táppénzre???

Én ezt tettem!! Nem küldhet el táppénz alatt, az előre bejelentett terhesség védelmet élvez!!

2012. júl. 31. 14:29
 5/14 anonim ***** válasza:
Én sem értem, hogy miért nem mentél/mész el táppénzre. Jó indokod van rá. Főleg így, hogy végül is anyagi problémátok nincs, nem jelentene gondot, hogy rendes fizetés helyett csak táppénzt kapsz. De legalább jogosult lennél a szülés utáni juttatásokra, az sem utolsó szempont. Lehet, hogy most jól kijöttök, de a baba ellátása se kis pénzbe kerül, lehet akkor már jól fog jönni, hogy kapsz gyed-et. Őszintén szólva terhesen nem hinném, hogy találni fogsz munkát, még alkalmi jelleggel sem.
2012. júl. 31. 14:37
 6/14 A kérdező kommentje:

már kb két hónapja kiléptem attól a cégtől, volt más oka is, nem csak a cipekedés... csak alkalmi bejelentésem volt, kicsit érdekesen működik a cég. hogy szépen fogalmazzak kihasználják az embert.

szóval most tényleg munkát keresek...

2012. júl. 31. 14:47
 7/14 anonim ***** válasza:
en olyan helyen dolgozom ahol dohanyfust van, naponta 9orat, de nagyon muszaly mert nem kapnek gyest. es ahol en elek nincs tappenz. bizti nem kapnek mas munkat. az hogy te kapsz e munkat, a kornyektol fugg ahol elsz...varos vagy videk? altalaban milyenek a munkalehetosegek? bar biztatni nem tudlak, az egesz vilagon nehez...
2012. júl. 31. 18:36
 8/14 anonim ***** válasza:
18:36!! Ez hülyeség amit írtál, mert GYEST munka nélkül is kapsz! Az alanyi jogon jár!! Kérdező, én ugyanebben a helyzetben vagyok :/ :( És én is 11 hetes vagyok. Csak annyi a különbség, hogy nekem a párom sem keres túl jól.
2012. júl. 31. 18:41
 9/14 A kérdező kommentje:

budapesti vagyok. nézegetem ezeket az otthoni netes munkákat is, csak némelyiknek eléggé kamuszaga van.

reménykedek...

2012. júl. 31. 20:05
 10/14 anonim ***** válasza:
Én jelentkeztem is internetesre amire persze azt válaszolták hogy fizessek be x összeget és majd utána küldik az anyagot :/
2012. júl. 31. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!