Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Iért baj az, hogy 17 hetes...

Iért baj az, hogy 17 hetes terhesként még nem híztam semmit, sőt -5 kilónál "tartok"?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 21:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Miért baj? :) A 20. hétig én is fogytam, most a 36.-ban plusz 5 kg-nál járok. Senki nem mondta, hogy baj lenne.
2012. ápr. 13. 21:54
 2/11 A kérdező kommentje:

Jaj, bocsi: Miért? :)

Hát ma a munkahelyemen, páran megjgyezték, hogy mostanában sokat fogytam és ez egyáltalán nem jó. Kaptam rendesen a megjegyzéseket, hogy nem most kellene fogyóznom, meg hasonlók. Elég rosszul esett, mert a hányinger miatt nem bírok enni.

2012. ápr. 13. 21:59
 3/11 anonim ***** válasza:

Az attól függ, hogy elötte mennyi volt a súlyod, illetve mennyi túlsúlyod volt. Van, akinek annyi a feleslege, hogy a terhesség végére majdnem 10 kg-mal lett kevesebb, és a baba egészséges és inkább túl nagy lett.

HA 40 kg-mal estél teherbe, akkor azért nem igazán lenne jó.

2012. ápr. 13. 21:59
 4/11 A kérdező kommentje:
Volt egy kis túlsúlyom, de nem vészes. Kb 4-5 kiló
2012. ápr. 13. 22:00
 5/11 anonim ***** válasza:

1. vagyok, tök átlagos súllyal estem teherbe, párom szerint van, akinek az anyagcseréje a hormonális változásokra így reagál eleinte (ő orvos, egyszer kérdeztem erről, annyira nem foglalkoztatott):)). Szerintem ha jól vagytok, és szépen nő a baba, biztosan nem gond...

Enyém is már 32. hétben 2,2 kg volt, és 47 cm, pedig ugye csak a derekam lett 67-ből 120-as :D :D :D

2012. ápr. 13. 22:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Ja, és bár nem hánytam, de mindentől undorodtam az elején.
2012. ápr. 13. 22:02
 7/11 anonim ***** válasza:
Én 29 hetes vagyok, az elején fogytam 5 kg-t, most vagyok -0.5 kg-ban az induláshoz képest. Én mindenkinek azt mondom, hogy hozott anyagból dolgozom. Mert rajtam is van egy pici túlsúly.
2012. ápr. 13. 22:50
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

A baba jól van (már minden nap érzem mocorogni), pont a korának megfelelőek a méretei. A vérképem teljesen jó volt, a vérnyomásom is rendben van és a vizeletemben sincs semmi. Tehát minden teljesen rendben van, csa nem hízok, hanem eddig fogytam. De akkor nem kell aggódnom?!

2012. ápr. 14. 07:15
 9/11 anonim ***** válasza:

Tényleg nem kell aggódnod, ha a baba jól fejlödik, akkor minden rendben.

A kötözködö ismerösöknek meg mondd meg, hogy az orvos szerint minden rendben, akkor szóljanak legközelebb, ha megfelelö orvosi diplomájuk lesz, addig ne szóljanak bele olyasmibe, amihez nem értenek.

2012. ápr. 14. 08:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha túlsúlyos voltál akkor nem gond.
2012. ápr. 14. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!