Iért baj az, hogy 17 hetes terhesként még nem híztam semmit, sőt -5 kilónál "tartok"?
Jaj, bocsi: Miért? :)
Hát ma a munkahelyemen, páran megjgyezték, hogy mostanában sokat fogytam és ez egyáltalán nem jó. Kaptam rendesen a megjegyzéseket, hogy nem most kellene fogyóznom, meg hasonlók. Elég rosszul esett, mert a hányinger miatt nem bírok enni.
Az attól függ, hogy elötte mennyi volt a súlyod, illetve mennyi túlsúlyod volt. Van, akinek annyi a feleslege, hogy a terhesség végére majdnem 10 kg-mal lett kevesebb, és a baba egészséges és inkább túl nagy lett.
HA 40 kg-mal estél teherbe, akkor azért nem igazán lenne jó.
1. vagyok, tök átlagos súllyal estem teherbe, párom szerint van, akinek az anyagcseréje a hormonális változásokra így reagál eleinte (ő orvos, egyszer kérdeztem erről, annyira nem foglalkoztatott):)). Szerintem ha jól vagytok, és szépen nő a baba, biztosan nem gond...
Enyém is már 32. hétben 2,2 kg volt, és 47 cm, pedig ugye csak a derekam lett 67-ből 120-as :D :D :D
Köszönöm!
A baba jól van (már minden nap érzem mocorogni), pont a korának megfelelőek a méretei. A vérképem teljesen jó volt, a vérnyomásom is rendben van és a vizeletemben sincs semmi. Tehát minden teljesen rendben van, csa nem hízok, hanem eddig fogytam. De akkor nem kell aggódnom?!
Tényleg nem kell aggódnod, ha a baba jól fejlödik, akkor minden rendben.
A kötözködö ismerösöknek meg mondd meg, hogy az orvos szerint minden rendben, akkor szóljanak legközelebb, ha megfelelö orvosi diplomájuk lesz, addig ne szóljanak bele olyasmibe, amihez nem értenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!