Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Nagyon kétségbe...

Kismamák! Nagyon kétségbe vagyok esve? (többi lent)

Figyelt kérdés
Terhességem eleje óta (kb.6.hét) minden(!!!) éjjel nagyon fura és rossz álmaim vannak. Folyamatosan felébredek ha véget ért a szörnyű álmom, hogy eltudjátok képzelni, pl halál eset, megcsal a párom, stb. Mitől lehet ez? Tudok ellene valamit tenni hogy ne álmodjak? :( Van erre valami gyógyszer amit lehetne terhesség alatt is szedni? :( Nagyon el vagyok keseredve, nagyon rosszul érzem magam minden álom után! Egyébként boldog és kiegyensúlyozott vagyok, imádom a párom, ő is engem, a baba is tervezve volt, nem érzem sem korainak, sem későinek, pénzügyileg nincsenek gondjaink! Nem tudom mi lehet az oka a minden napos szörnyű álmoknak. Valakivel fordult elő hasonló? Segítsetek :(
2012. júl. 31. 10:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
uhh kedves 9es és 10, ezek is szörnyű álmok, remélem minnél előbb megszabadulunk tőlük :(
2012. júl. 31. 11:39
 12/15 anonim ***** válasza:
amiota terhes vagyok nekem is nagyon fura ,sokszor rossz almaim vannak. valahol azt olvastam hogy terhesseg alatt ez sokaknal elofordul.
2012. júl. 31. 11:56
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem eszel sokat estére? Én ha nagyon bekajálok, akkor álmodok össze vissza mindent!
2012. júl. 31. 12:12
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de én mindkét terhességem végigálmodtam. Ha nem is mindig ilyen rosszakat, de valóságos álmokat álmodtam, azelőtt pedig nem (vagyis nem emlékeztem az álmaimra)

Volt, hogy már a teszt előtt gondoltam, hogy újra baba van, mert elkezdtem ezeket a hülye álmokat álmodni. És tényleg (volt két korai vetélésem is, ezért ez már a 4. terhességem) Én is nagyon csodálkozom ezen, de valószínűleg valóban a hormonok okozzák. Kitartás!

2012. júl. 31. 14:12
 15/15 A kérdező kommentje:
de lehet hogy sokat eszem, mert napközben egyátalán nem tudok enni, így többnyire este eszem Lehet hogy összefügg?!! Köszönöm a válaszokat :)
2012. aug. 1. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!