Kismamák! Nagyon kétségbe vagyok esve? (többi lent)
Ha ilyeneket álmodsz, akkor csak megbújnak azok a rossz gondolatok a kis elmédben valahol és álmodban jönnek elő!
A másik, hogy a hormonok is okozhatják, én is álmodok néha rosszakat!!
Próbálj meg csak jó dolgokkal foglalkozni!
Menjetek el kirándulni, babaruhát venni stb...
Ezek olyan tudatalatti félelmek lehetnek!
Remélem elmúlnak majd!!
37hkm
Mindkét terhességem alatt,de inkább a 2-nál sose álmodtam annyit és olyanokat, mint akkor. 10 éve nem látott emberekkel álmodtam, vasúti pályaudvarral, halállal...Volt h én is csatakosan felébredtem az éjszaka közepén, hogy "Mi van???"
100%, ha hormonok hatása, mert olvastam, h másnál is volt ilyen terhesen.
Esetleg kérdezd meg a védőnőt, nődokit milyen enyhe , gyógynövényes altatót szedhetnél..Ha nagyon durvák az álmaid.....
Van egy olyan tea, hogy peaceful mama tea, netről tudsz rendelni, kicsit drága, 1500 körül van, de hátha segít!!
Nyugodt babavárást!!
Szerintem is a félelmek! Én folyamatosan azt álmodom,hogy cigizek,felelőtlen vagyok.. Pedig ahogy megtudtam,hogy baba van a pocakban letettem a cigit!(egyébként amíg dohányoztam,sosem álmodtam azt,hogy szívom a füstöt). Sokszor ott hagyom valahol a babám,vagy nem öltöztetem fel rendesen,vagy elveszítem,vagy rosszul kezelek helyzeteket. Egyébként ez az öltöztetés vonja maga után ébren is a legtöbb kérdőjelet a fejemben,semmi más. Szerintem ezek az álmok meg fognak szűnni,ha megszületett a babid. Utána majd jönnek a más kaliberűek.. :) sajnos ezeket nem lehet befolyásolni,bár lehetne.. Nyugizz le és koncentrálj a szépre!
32 hkm
Húú én meg olyanokat álmodtam hogy kikaparja magát belőlem a baba,meg ki akar bújni a köldökömön minden véres volt,dugtam volna vissza a hasamba,mert még fejlődnie kell,de nem akart visszamenni.
Meg volt hogy megszültem de nem kellett nekem,kiraktam a kukához,meg is halt.Ilyesmik.De elmúltak magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!