Győri kismamák volt valaki a Tiasonban 4D UH-on? Milyen képeket csinálnak? Jó gépük van?
Szia!
Magamról nem tudok nyilatkozni, Én a Kyncs-be voltam, de a barátnőm a Tiasonnál és nem volt megelégedve a képekkel. Mármint a minőségével. A vizsgálat és minden mással elégedett volt, csak Ő azt gondolta szebb képeket tudnak csinálni.
Nekem a Kyncs-be gyönyörűeket csináltak. Ha nem leszel velük megelégedve akkor hívd a Kyncset. Én ma hívtam őket h időpontot kérjek a 32hetes UH-ra.
30hkm
Ha a picur is úgy akarja :)
Nekünk 3x kellett visszamenünk, hogy az arcáról csinálhassanak képet, végig elbújt a méhlepénybe :)
Első voltam
Szurkolok nagyon hogy megmutassa magát :)
Az Én kisfiam csak a kukacát mutogatta, az arcát egyáltalán nem. Csokit ettem, colát ittam, lépcsőztem volt minden :D meg sem mozdult. 20 perc után hasra vágta magát :D
Egy héttel később azért szerencsésebbek voltunk, akkor már megmutatta az arcát. Szóval ezek a gyerekek ilyenek :)
Az legalább egyértelmű volt, hogy fiú :D
Sziasztok!
Én kiakadtam amikor megláttam hogy ugyan az a szonográfus csaj van aki a korházban volt és lekezelő volt velem! Ez rá is nyomta a bélyegét az egészre! NEEEEEEEE!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!