Hogy csinálnak magzatvzvizsgálatot ha még zárt a méhszáj? 40 hkm
Én nem tudom,hogy csinálják.A szüléstől nem is félek.:)
De ettől igen....:S
Szerintem elég kellemetlen lehet.
Gondolom nemsokára menned kell,ugye?
Először is fertőtlenítenek, majd tágítanak, azzal a fém valamivel! Majd egy kb 20 cm-es fény csövet felnyomnak, aminek a végén kis lámpa van, ami megvilágítja a magzatvizet! Nem kellemes, nekem hétfőn volt! Vérzéssel jár, főleg, ha zárt vagy!
40+5 hkm
Ha normális a doki, nem feszegeti a méhszájat, nem feszeget.
Nekem számtalan ilyen vizsgálatom volt,mert mindkét gyerekemet túlhordtam, de amíg zárt volt,nem tágítottak.
Ja és nemfeltétlenül indítja meg a szülést, általában akkor történik ez, ha az orvos direkt arra játszik. Ugye ujjal mérik a méhszáj nyitottságát,és ha direkt megnyomkodja a méhszájat,vannak már erősebb jóslók,akkor megindulhat.
De ne félj, ne stresszelj, nem olyan gáz!
Az UH FLOW nekem is rendben volt, mégis megcsinálták a vizsgálatot!
40+5 hkm
Engem befektettek túlhordás miatt. A dokim direkt felhívta rá a figyelmemet, hogy elutasíthatom az amnioscopiát.
Végül nem is akartak csinálni, de nem engedtem volna.
Én már nyitott voltam egy ujjnyira, de a dokim mondta, hogy ez a vizsgálat fájdalmas, és kb. 50%-os a találati eredménye, szóval nem kötelezhetnek rá.
Erre érdemes rákérdezned!
(Én 41+6-on szültem végül, naponta volt CTG, és UH, a flow-t nézték, nekem azt mondták, hogy ebből tökéletesen lehet következtetni a magzat állapotára.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!