Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy csinálnak magzatvzvizsgál...

Hogy csinálnak magzatvzvizsgálatot ha még zárt a méhszáj? 40 hkm

Figyelt kérdés

#magzatvzvizsgálat
2012. júl. 11. 19:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Gondolom át dugják rajt a csövet vagy amit át kell...:S
2012. júl. 11. 19:21
 2/11 A kérdező kommentje:
de ugy tudom hogy fájdalmas ha tágítják a méhszájat :(
2012. júl. 11. 19:22
 3/11 anonim ***** válasza:

Én nem tudom,hogy csinálják.A szüléstől nem is félek.:)

De ettől igen....:S

Szerintem elég kellemetlen lehet.

Gondolom nemsokára menned kell,ugye?

2012. júl. 11. 19:24
 4/11 anonim ***** válasza:

Először is fertőtlenítenek, majd tágítanak, azzal a fém valamivel! Majd egy kb 20 cm-es fény csövet felnyomnak, aminek a végén kis lámpa van, ami megvilágítja a magzatvizet! Nem kellemes, nekem hétfőn volt! Vérzéssel jár, főleg, ha zárt vagy!

40+5 hkm

2012. júl. 11. 19:29
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, de nálunk,ha teljesen zárt a méhszáj,nem nézik meg.Nem erőltetik.Ha a FLOW rendben van,akkor várnak vele.Én 1 héttel hordtam túl a fiamat és totál zárt voltam.Nem is nézte meg a dokim.
2012. júl. 11. 19:31
 6/11 A kérdező kommentje:
nekem holnap lesz ez a magzatvízvizsgálat, úgyhogy kissé parázok, meg a szülést is sokaknál megindítja állítólag
2012. júl. 11. 19:34
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha normális a doki, nem feszegeti a méhszájat, nem feszeget.

Nekem számtalan ilyen vizsgálatom volt,mert mindkét gyerekemet túlhordtam, de amíg zárt volt,nem tágítottak.

2012. júl. 11. 19:35
 8/11 anonim ***** válasza:

Ja és nemfeltétlenül indítja meg a szülést, általában akkor történik ez, ha az orvos direkt arra játszik. Ugye ujjal mérik a méhszáj nyitottságát,és ha direkt megnyomkodja a méhszájat,vannak már erősebb jóslók,akkor megindulhat.

De ne félj, ne stresszelj, nem olyan gáz!

2012. júl. 11. 19:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Az UH FLOW nekem is rendben volt, mégis megcsinálták a vizsgálatot!

40+5 hkm

2012. júl. 11. 19:37
 10/11 anonim ***** válasza:

Engem befektettek túlhordás miatt. A dokim direkt felhívta rá a figyelmemet, hogy elutasíthatom az amnioscopiát.

Végül nem is akartak csinálni, de nem engedtem volna.

Én már nyitott voltam egy ujjnyira, de a dokim mondta, hogy ez a vizsgálat fájdalmas, és kb. 50%-os a találati eredménye, szóval nem kötelezhetnek rá.

Erre érdemes rákérdezned!

(Én 41+6-on szültem végül, naponta volt CTG, és UH, a flow-t nézték, nekem azt mondták, hogy ebből tökéletesen lehet következtetni a magzat állapotára.)

2012. júl. 11. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!