19 hetesen "II. fokban érett fundusi lepény". Nem korai? Nem gond? Egyáltalán lehetséges?
Figyelt kérdés
2012. júl. 31. 09:33
21/26 anonim válasza:
Öregedhet : Káros szenvedélyektől, dohányzás( akár passzív dohányzás is), alkohol, drog, és ezen felül van akinél megmagyarázhatatlan módon öregszik, de nem ilyen hamar, hanem 34-35 hetes korban, szedtél terhes vitamint az első három hónapban? :)
22/26 A kérdező kommentje:
Alkohol, drog stb. kizárva, sőt, még a passzív dohányzás is. A 6. héttől a mai napig is szedem a terhesvitamint. Nem fér a fejembe... Amúgy panaszaim nincsenek, a baba méretei is jók... Azt hittem minden rendben van:(
2012. júl. 31. 12:09
23/26 anonim válasza:
Nem biztos hogy nincs minden rendben, biztos tévedésről lehet szó, de járj utána mindenképp.
24/26 anonim válasza:
Én is azt mondom a leirtak alapján hogy tévedés, de inkább járj utána. Próbálj nem idegeskedni :)
25/26 anonim válasza:
Cukroddal minden oké? Az is közre játszhat ám! Köv. uh mikor lesz? Ilyen esetben ált. 2 hetente uh és flow vizsgálat a javasolt, ezzel rendszeres kontroll mellett még simán végig hordhatod, de tényleg szűk kontrollt követelne. Amíg a lepény ellátja a funkcióját, a baba nő és a flow jó addig nincs gond. simán stagnálhat is ezen az állapoton.
26/26 anonim válasza:
Ne hagyd magad ijesztgetni!! én 35 hetes vagyok, 3-mas fokban érett lepénnyel, és azt mondta a nőgyógyász, hogy akár cafatokban is lehet a lepényem, ha a feladatát ellátja! Tehát, ha az áramlásos UH (flowmetria) értékei jók, akkor a meszes, érett lepény is el tudja látni a picit elegendő oxigénnel és tápanyaggal! Ne izgulj, ha baj lenne, az orvosod mondta volna!! Ilyen áramlásos UH-ra meg számíts gyakrabban! Ennyi.
Boldog babavárást:)
35 khm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!