Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 hetesen "II. fokban érett...

19 hetesen "II. fokban érett fundusi lepény". Nem korai? Nem gond? Egyáltalán lehetséges?

Figyelt kérdés
2012. júl. 31. 09:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
80%

Én is a helyedben elmennék egy másik UH-ra, kifejezetten emiatt, és mondanám is hogy ezt nézzék meg!

De előtte beszélhetnél az orvosoddal is erről.

(Ha esetleg cigiznél, akkor rögtön tedd le a cigit.)

2012. júl. 31. 10:02
 12/26 anonim ***** válasza:
80%

Nekem 33 hetesen volt I-II. fokban érett és kaptam rá gyógyszert, hogy ne legyen gond!!

Szerintem a 19. héten korai ez a lepény érettség!!

37hkm

2012. júl. 31. 10:25
 13/26 anonim ***** válasza:
80%
11-es, gondolod h a cigi volt? Szerintem is nagyon korai, én 37 hetes vagyok és első fokban érett a lepény. Ha esetleg cigiznél, tényleg tedd le kérdező, bár tudom, h nem csak az okozhatja!
2012. júl. 31. 10:31
 14/26 anonim ***** válasza:
11-es vagyok, nem gondolom hogy az okozza, tudom hogy ezt más is okozhatja, de azt is tudom hogy a dohányzás öregíti a méhlepényt és ha ESETLEG cigizne a kérdező, akkor gyorsan rakja le. Én nem azt mondtam hogy biztosan cigizik a kérdező és azért van ilyen állapotban a méhlepény.... ennek lehet ezer oka.
2012. júl. 31. 10:40
 15/26 anonim ***** válasza:
Nem hangzik jól, de a doki mit mondott? Azt írtad, magánban csinálta az uh-t, akkor gondolom utána beszéltetek róla, nem?
2012. júl. 31. 10:44
 16/26 anonim ***** válasza:
11-es, félre ne érts, nem bírálni akartalak, egyéni kérdés volt h szerinted az okozhatja-e... mert én is hallottam, h a dohányzás árt a legtöbbet, de tudom, hogy ezeregy oka lehet még. Bocsánat, ha félreérthetően írtam :)
2012. júl. 31. 10:44
 17/26 anonim ***** válasza:
11-es vagyok nem-nem nem sértődtem meg :) nem írtál semmi olyat :) csak attól tartottam hogy a kérdező sértődik meg, mert azt fogja gondolni hogy mi azt hisszük dohányzik, és ettől tartottam :)
2012. júl. 31. 10:48
 18/26 A kérdező kommentje:
Nem, nincs szó dohányzásról. Dokival nem beszéltünk róla, éppen ezért nem is értem. Alapból problémának gondolnám - nem is kicsinek - , és erről beszélnünk kellett volna minimum; ha tényleg így alakult az érettség. ( Lehet, hogy elírás...? Még erre is gondolok)
2012. júl. 31. 10:53
 19/26 anonim ***** válasza:
Lehet hogy az, de mindenképp járj utána! És szerintem ne is várj sokat... én rögtön utánajárnék ennek egy másik uh-ra menj el, és beszélj a dokiddal is. Megírod majd mi történt? Szurkolok hogy minden rendben menjen!
2012. júl. 31. 10:55
 20/26 A kérdező kommentje:
Egyébként csak most néztem utána mit is jelent az érettség mértéke - első babás vagyok, és eddig nem tudtam. De most nem gyengén vagyok kétségbe esve... Egyébként mitől öregedhet a lepény még?
2012. júl. 31. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!