26 hetesen másodfokban érett lepény, az nem korai?
Állítólag a III-as fokozat elérése után bármikor megindulhat a szülés, viszont amíg az áramlásvizsgálaton (flowmetria) minden rendben találnak, és a baba szépen addig nincs ok az aggodalomra.
A lepény érettsége mindenkinél másképp alakulhat, de önmagában a II fok még nem jelent rosszat, mert terhességben mindent összefüggésében kell nézni. Ha minden más adatod jó, akkor ne aggódj.
Általában 28-30. hétre lesz II. fokban érett a lepény, de van akinél előbb, van akinél később. Ha a flowmetria jó, akkor a baba elég tápanyaghoz jut.
Ha jól gondolom te ma már feltettél egy kérdést, ahol az uh-n szereplő adatokra kérdeztél rá. Na ott úgy láttam minden rendben volt.
A dokid sem mondott semmit ugye? Gondolom azért, mert nincs baj!
Nekem első baba 33-34 hetesen lett fejvégű fekvésű, úgyhogy még van ideje forgolódni. Ilyenkor még nem baj, ha faros.
A dokidnál kérdezz rá mindenre, és remélem, hogy semmi gond nem lesz!
A flowmetria az erekben folyó áramlás mérésére és vizualizására szolgáló eljárás.
Nekem nem tudom, hogy csináltak-e, mert nem mondták, de lehet, hogy ha minden rendben megy, akkor nem is foglalkoznak vele. Kérdezz erre is rá a dokidnál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!